Kırmızı Etin Kilosu 370 TL’ye Düştü!

Kırmızı Etin Kilosu 370 TL’ye Düştü!
Kırmızı et fiyatları, özellikle Kurban Bayramı’nın ardından düşüşe geçerek vatandaşların yüzünü güldürdü. Bunun yanı sıra, kimi belediyelere ait kasaplarda da kırmızı ete indirim yapıldı ve etin kilosu 370 TL’ye düştü. İşte detaylar…

Kurban Bayramı’ndan önce İstanbul’un bazı bölgelerinde 700 TL’ye kadar dayanan kırmızı et fiyatları, bayramın da sona ermesiyle beraber indirime girmeye başladı. Bu kapsamda, özellikle ülkenin iç bölgelerinde kırmızı etin kilosunun 400 TL’nin altına indiği gözlemlendi.

Bunun yanı sıra, bazı belediyeler de bünyesinde açtığı kasaplarda uygun fiyatlı kırmızı et satışına başladı. Şanlıurfa Siverek Belediyesi de Millet Kasabı açarak Siverek halkına düşük fiyatlı et satışına başlayan belediyelerden biri oldu.

oenwwo3k0evnwpjgkzoaw.webpKIRMIZI ETE 20 TL İNDİRİM

Bu kapsamda, Siverek Belediyesi bünyesinde açılan Millet Kasabı’nda et fiyatlarına indirim geldi. İndirim kapsamında Siverek Belediyesi, bir kilo kırmızı et fiyatına 20 TL indirim uyguladı.

Söz konusu indirimle beraber kıyma ve parça etin kilosu 390 liradan 370 liraya ve dana ciğerin kilosu ise 230 liraya düştü.

Kırmızı ette yapılan indirim konusunda açıklama yapan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Gürkan Aslanca, şu ifadeleri kullandı:

''Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak'ın talimatları doğrultusunda yapmış olduğumuz çalışma neticesinde belediye kasabımızda 390 TL olan etin fiyatını bugün itibariyle 370 TL'ye düşürerek indirim uyguladık. Halkımıza hayırlı olsun''