Kiracılara 2 Bin 400 TL Para İadesi Başladı!

Kiracılara 2 Bin 400 TL Para İadesi Başladı!
Birçok alanda kampanya düzenleyerek müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunan İş Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. İş Bankası, bu kampanya kapsamında kiracılara para iadesi yapacağını duyurdu. İşte detaylar…

İş Bankası, pek çok sektöre yönelik yeni kampanyalar düzenlerken, bu kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine para iadesi, artı taksit ve indirim gibi imkânlar sunuyor. Bu kampanyalar aracılığıyla bünyesine daha fazla müşteri katmayı hedefleyen İş Bankası, aynı zamanda mevcut müşterilerinin de yüzünü güldürüyor.

Gıda, akaryakıt, eğitim, tatil ve oto kiralama birçok farklı sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen İş Bankası, şimdi de kirada oturan kiracı müşterilerine ilişkin yeni bir kampanya düzenledi. Buna göre, eylül ayında 10 bin lira ve üzeri kira ödemeleri için minimum sene sonuna kadar otomatik ödeme talimatı veren müşteriler, talimatlı olarak ödenen kiraları için her ay 200 TL MaxiPuan kazanacak. Böylece müşteriler, kampanya kapsamında yılda 2 bin 400 TL para iadesi almış olacak.

fff8d5462792778.jpg

İŞ BANKASI KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 30 Eylül’e kadar, en az yıl sonuna kadar geçerli olacak şekilde “Konut Kirası”, ”İşyeri Kirası” ya da “Diğer Kira” işlem tipi seçilerek verilen para aktarma talimatları için geçerli olacak. Kampanyadan kazanılan MaxiPuan'lar, aidatsız kartlar haricinde bireysel nitelikli kredi veya bankamatik kartlarına aktarılacak.

Kampanyadan yararlanmak için kira ödemelerinin 10 bin lira ve üzeri tutarda olması gerekecek. Eylül ayı için talimatsız kira ödemesini yapan fakat aynı ay içinde yıl sonuna kadar talimat da veren müşteriler de kampanya kapsamında yer alacak.

Örneğin; kirasını 1 Eylül’de İşlem Tipi kiraya uygun bir seçenek ile anlık ödeme gerçekleştiren, kampanya doğrultusunda talep edilen para aktarma talimatını ise 5 Eylül’de veren bir müşter de kampanya şartlarını sağlamış sayılacak.

Talimatını eylül ayında veren veya yenileyen fakat talimatlı kira ödemesini ekim ayı itibarıyla başlatan müşteriler ise ekim ayındaki talimatlı kira ödemesini takip eden ay MaxiPuan kazanmaya başlayabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ