Kart Sahiplerine Her Ay 3 Bin 750 TL Para İadesi Yapılacak!

Kart Sahiplerine Her Ay 3 Bin 750 TL Para İadesi Yapılacak!
Denizbank, 2024 yılı kapsamında düzenlediği bir kampanyayla beraber müşterilerine aylık 3 bin 750 TL ve yıllık ise toplamda 45 bin TL para iadesi yapacağını duyurdu. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Birçok banka, hem 2024 yılı hem de eylül ayı kapsamında peş peşe kampanyalar düzenleyerek müşterilerine cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu doğrultuda, bankalar müşterilerine para iadesi, artı taksit, hediye puan ve indirim gibi olanaklar sağlıyor.

Denizbank da yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldürüyor. Tatilden eğitime, giyimde gıdaya kadar hemen her sektörde kampanya düzenleyen Denizbank, duyurduğu bir kampanyasıyla da yılda 45 bin TL’ye kadar para iadesi yapacağını açıkladı. Buna göre, müşterilerin kampanyaya katılım sağlaması halinde ayda 3 bin 750 TL’ye kadar para iadesi alabilecek.

Denizbank, yaptığı açıklamada, kart başvuru yapan müşterilerin yılda 45 bin liraya kadar bonus kazanacağını açıkladı. Böylece, Denizbank müşterileri ayda 3 bin 750 TL’ye kadar bonus iadesi almış olacak. Söz konusu kampanya, 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.

denizbank1.jpg

DENİZBANK 45 BİN TL BONUS KAMPANYA DETAYLARI

Belirtilen Bonus tutarı, sene boyunca Denizbank’ın BONUS ödüllü tüm kampanyalarına katılım sağlayarak, kampanya şartlarının sağlanması halinde kazanılacak toplam bonus tutarı olacak.

Bahsi geçen kampanyalar müşteri bazlı gerçekleşecek ve kampanyaya katılım sağlanmaması halinde ödül talep edilemeyecek. Müşterilerin katılım sağladığı kampanya sayısı ve kampanya koşullarını yerine getirmeleri göz önünde bulundurularak yıllık toplam ödül tutarı farklılık gösterebilecek.

Belirtilen ödül tutarı her kampanyanın ödül yükleme sürecinde karta yansıyacak ve bir kerede yüklenmesi talep edilemeyecek. Kampanya ayrıntılarında yer alan koşulların sağlanmaması halinde ödül miktarlarında geri alım olabilecek.

Ödül tutarları kampanya detaylarında yer alan kredi kartı tipleri için geçerli olacak. DenizBank kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ