Kadınlara Giyim Desteği Başladı! Yarın Herkesin Hesabına Yatacak!

Kadınlara Giyim Desteği Başladı! Yarın Herkesin Hesabına Yatacak!
Birçok alanda kampanya düzenleyerek müşterilerine çeşitli fırsatlar sunan Yapı Kredi, kampanya kapsamında kadın müşterilerine 150 TL giyim desteği sağlayacağını açıkladı. Peki, başvuru şartları neler? İşte merak edilenler…

Yapı Kredi, hemen her alanda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, düzenlediği kampanyalarla müşterilerine para iadesi, indirim ve artı taksit gibi avantajlı fırsatlar sağlayan Yapı Kredi, son olarak düzenlediği kampanyayla kadın müşterilerine 150 TL giyim desteği sağlayacağını açıkladı.

Buna göre, 4 günlük bir kampanya düzenleyen ve yarın sona erecek kampanya kapsamında World’e gerçekleştirilecek bin lira ve üzeri Penti harcamaya 150 TL Penti Puan hediye edilecek. Yapı Kredi, kampanyanın 3-7 Ekim tarihleri arasında geçerli olacağını ve yarın itibarıyla kampanyanın sona ereceğini açıkladı.

yapi-kredi-bankasi-3-ay-odeme-ertelemeli-ihtiyac-kredisini-duyurdu-iki-paket-sigara-fiyatina-10-bin-tllik-destek-verilecek.jpg

YAPI KREDİ 150 TL PENTİ PUAN KAMPANYA DETAYLARI

Puan kampanyasına sadece bireysel kredi kartı ve debit kart ile gerçekleştirilen işlemler için geçerli olacak ve bir müşteri kampanyadan maksimum bir defa puan kazanabilecek.

Kazanılan Penti puanlar e-ticaret alışverişlerinde kullanılamayacak ve yalnızca Penti mağazalarında kullanılabilecek. Kampanya doğrultusunda ek kartlar ile gerçekleştirilecek alışverişlerden de puan kazanılabilecek. Bunun yanı sıra, puan yüklemesi asıl karta yapılacak.

Kampanya sürecinde ürün iadesi ve benzeri sebepler yüzünden kampanya şartları sağlanamadığı hallerde puan kazanımı gerçekleşmeyecek.

Kampanyaya katılım sağlamak amacıyla World Mobil uygulamasının indirilmesi gerekecek. World Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlamak amacıyla “Kampanyalar” alanındaki ilgili kampanyanın "Katıl" butonuna tıklanması yeterli olacak.

Kampanya doğrultusunda kazanılan Penti Puan'lar 14 Ekim’e kadar hesaplara yüklenecek ve puanlar 14 Kasım’a kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan puanlar ise 15 Kasım’da geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ