İşçiye, Memura ve Emekliye Tamamen Ücretsiz Oldu! Artık Kimse Para Ödemeyecek!

İşçiye, Memura ve Emekliye Tamamen Ücretsiz Oldu! Artık Kimse Para Ödemeyecek!
Arka arkaya düzenlediği kampanyalarla dikkat çeken QNB Finansbank, sağlık alanında düzenlediği kampanyaya katılan müşterilerinin yılda bir defa ücretsiz check-up yaptırabileceğini açıkladı. İşte kampanya detaylar…

Birçok kamu bankası ve özel bankalar, bünyesine daha fazla müşteri katmak için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor ve bu nedenle, resmen birbiriyle yarışıyor. Bazı bankalar düzenledikleri kampanyalarla para iadesi veya fatura desteği verirken, bazı bankalar da müşterilerinin özellikle sağlık alanındaki bazı uygulamalardan bir yıl boyunca ücretsiz faydalanabileceğini duyuruyor.

Bu kapsamda, sağlık yeni bir kampanya düzenleyen QNB Finansbank ise kampanyaya katılan müşterilerinin yılda bir defa ücretsiz check-up yaptırabileceğini duyurdu. QNB Finanbank, “Tamamlayıcı Yaşam Paketi” adı verilen kampanyanın detaylarını tek tek paylaştı.

qnb-finansbanktan-ilk-ceyrekte-6-milyar-633-milyon-tl-kar-7ync.jpg

QNB FİNANSBANK TAMAMLAYICI YAŞAM PAKETİ DETAYLARI

Buna göre, söz konusu kampanyaya katılan müşteriler, 7 gün 24 saat uzman doktorlarla çevrim içi olarak 15’er dakikalık sınırsız ve ücretsiz görüşme gerçekleştirebilecek. Poliçe boyunca uzman psikologlara ve bunun yanı sıra, QNB Sigortalı çocuklar için uzman pedagoglara dört defa ve 15'er dakikalık çevrim içi seanslarla ücretsiz bir şekilde danışabilecek.

Poliçe boyunca uzman diyetisyenler ile dört defa çevrim içi ve ücretsiz görüşme gerçekleştirilebilecek. Ücretsiz bir şekilde senede iki kere diş hekimi muayenesi, diş taşı temizliği ve tek diş röntgeni, senede bir kere tek diş dolgu ve son olarak, ücretsiz göz sağlığı hizmetlerinden de poliçe süresince senede iki kere yararlanabilecek.

Poliçe boyunca acil durumlarda ücretsiz kara ambulansı hizmetiyle en yakın hastaneye kolay bir şekilde ulaşım sağlanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ