İş Bankası’ndan Tüm Müşterilerinin Kredi Kartlarına 7 Bin 500 TL Para İadesi!

İş Bankası’ndan Tüm Müşterilerinin Kredi Kartlarına 7 Bin 500 TL Para İadesi!
İş Bankası, ağustos ayı kapsamında düzenlenen kampanyalarını duyurmaya devam ederken, bir kampanya kapsamında müşterilerine 7 bin 500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Pek çok alanda kampanyalar düzenleyerek müşterilerine artı taksit, hediye puan ve indirim gibi olanaklar sağlayan İş Bankası, bu kampanyalar vasıtasıyla hem mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmeyi hem de bünyesine daha fazla müşteri katmayı hedefliyor.

Bu kapsamda İş Bankası, yaz sezonu nedeniyle tatil sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenledi ve kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 7 bin 500 lira’ye kadar para iadesi alacağını açıkladı. Buna göre, İşCep'ten söz konusu kampanyaya katılan müşteriler, 31 Ekim’e kadar yapılacak konaklamalar için 31 Ağustos’a kadar Bankamatik Kartı veya Maximum Kart’ıyla ETS’deki seçili otellerde tek seferde yapılacak 35 bin lira - 49 bin 999 lira arası peşin, 3 veya 6 taksitli harcamaya 2 bin 500 lira MaxiPuan, 50 bin lira - 99 bin 999 lira arası peşin, 3 veya 6 taksitli harcamaya 5 bin lira MaxiPuan, 100 bin lira ve üzeri peşin, 3 veya 6 taksitli harcamaya 7 bin 500 lira MaxiPuan verecek.

fff8d5462792778.jpg

İŞ BANKASI ETS KAMPANYA DETAYLARI

MaxiPuan'lar 18 Eylül’de kampanya koşullarını sağlayan en son kullanılan karta yüklenecek ve 31 Ekim’e kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan MaxiPuan'lar 01 Kasım’da geri alınacak. MaxiPuan yükleme tarihinde, İş Bankası kartınızın açık ve kullanılabilir durumda olması gerekecek.

Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da MaxiPuan kazanılacak. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda ödül ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecek. Kampanya katılımının asıl kart sahibi tarafından yapılması gerekecek.

Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı ödül kazanamayacak. Kampanyaya İşCep üzerinden katılım sağlanabilmektedir. Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximum özellikli kredi kartı olması durumunda MaxiPuan olarak yüklenecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ