İş Bankası’ndan Tüm Müşterilerine 2 Bin TL Para İadesi!

İş Bankası’ndan Tüm Müşterilerine 2 Bin TL Para İadesi!
Türkiye İş Bankası, ağustos ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarla müşterilerine birçok avantaj sunarken, bir kampanya katılan tüm müşterilerine de 2 bin lira para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Kamu ve özel bankaları, hem bünyelerine daha fazla müşteri katmak ve hem de mevcut müşterilerinin yüzünü güldürmek için peş peşe kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, düzenlenen kampanyalarla müşterilere artı taksit, para iadesi, hediye puan ve indirim gibi imkânlar sunuluyor.

İş Bankası da ağustos ayı kapsamında düzenlediği bir kampanyasına katılım sağlayan müşterilerine 2 bin lira para iadesi yapacağını açıkladı. Buna göre, İş Bankası müşterileri, İşCep'ten söz konusu kampanyaya katılarak 31 Ağustos’a kadar bankamatik kartı veya Maximum Kart’la ETS’deki seçili yurt içi otellerinde tek seferde gerçekleştirilecek 5 bin lira - 9 bin 999 lira arası harcamaya 500 lira MaxiPuan, 10 bin lira - 19 bin 999 lira arası harcamaya 1 bin lira MaxiPuan, 20 bin lira ve üzeri harcamaya 2 bin lira MaxiPuan kazanacak. Böylece, bu kampanyaya katılan müşteriler, 2 bin lira para iadesi almış olacak.

fff8d5462792778.jpg

İŞ BANKASI ETS KAMPANYA DETAYLARI

MaxiPuan'larınız 18 Eylül’de kampanya koşullarını sağlayan en son kullandığınız karta yüklenecek ve 31 Ekim’e kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan MaxiPuan'lar 01 Kasım’da geri alınacak.

MaxiPuan yükleme tarihinde, İş Bankası kartının açık ve kullanılabilir durumda olması gerekecek. Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da MaxiPuan kazanılacak. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda ödül ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecek. Kampanya katılımının asıl kart sahibi tarafından yapılması gerekecek.

Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı ödül kazanamayacak. Kampanyaya İşCep üzerinden katılım sağlanabilecek. Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximum özellikli kredi kartı olması durumunda MaxiPuan olarak yüklenecek.

Kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil’e dönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek. Maximiles’a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ