İş Bankası’ndan Promosyonlara Ağustos Zammı! 54 Bin TL Promosyon Verilecek!

İş Bankası’ndan Promosyonlara Ağustos Zammı! 54 Bin TL Promosyon Verilecek!
İş Bankası, emeklilere olduğu kadar kamu çalışanlarına da yüksek promosyon ödemesi yaparken, yeni promosyon sözleşmesi kapsamında 54 bin TL promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Peki, kimler 54 bin TL promosyon alacak? İşte detaylar…

En düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL’ye yükselmesinin ardından milyonlarca emekli hangi bankanın ne kadar promosyon ödemesi yaptığını araştırmaya başladı. Bu kapsamda, emeklilere 20 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapılırken, kamu çalışanlarına da 60 bin TL’ye dayanan ödemeler gerçekleştiriliyor.

En yüksek promosyon ödemesi yapan bankalardan biri olan İş Bankası ise emeklilere olduğu kadar kamu çalışanlarına da promosyon konusunda rekor ödemeler yapıyor. Bu kapsamda, yeni promosyon sözleşmesi doğrultusunda İş Bankası’nın 54 bin TL promosyon vereceği açıklandı.

Samsun’a bağlı Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bankalarla yaptığı promosyon toplantısında en yüksek promosyon teklifini veren banka İş Bankası olurken, İş Bankası’nın Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personellerine 54 bin TL promosyon ödemesi yapacağı duyuruldu.

Söz konusu promosyon toplantısına İş Bankası’nın yanı sıra, Denizbank ve Yapı Kredi de katılırken, bu bankalar arasında en yüksek promosyon teklifini veren banka İş Bankası oldu. Bu sayede, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı personeller, İş Bankası’ndan 54 bin TL promosyon ödemesi alacak.

is-bankasi-ndan-koronavirus-karari-704293-5.webp

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU 2024

Öte yandan, İş Bankası’nın ne kadar emekli promosyonu verdiği de emekliler tarafından merak ediliyor. Bu kapsamda, İş Bankası’nın emekli promosyon kampanyası şu şekilde:

Emekli Maaşı Tutar Aralığı - Emekli Promosyon Tutarı

10 bin liraya (10 bin lira hariç) kadar olanlar için 5 bin lira
10 bin lira - 15 bin lira (15 bin lira hariç) arasında olanlar için 8 bin lira
15 bin lira - 20 bin lira (20 bin lira hariç) arasında olanlar için 10 bin lira
20 bin lira ve daha fazla olanlar için 12 bin lira