İş Bankası’ndan 10 Gün İçinde 1.000 TL Para İadesi!

İş Bankası’ndan 10 Gün İçinde 1.000 TL Para İadesi!
Ağustos ay kapsamında düzenlediği kampanyalarla müşterilerine avantajlı fırsatlar sunan İş Bankası, yeni kampanyası doğrultusunda bin lira para iadesi yapacağını duyurdu. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte ayrıntılar…

Mayıs, haziran ve temmuz aylarında olduğu gibi ağustos ayında da yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerine para iadesi, artı taksit ve indirim gibi fırsatlar sağlayan İş Bankası çok konuşulacak yeni kampanyasını duyurdu. Kısa bir süre için geçerli olacak yeni bir kampanya hazırlayan İş Bankası, kampanya kapsamında müşterilerine bin lira para iadesi yapacağını açıkladı.

Buna göre, 18 Ağustos’a kadar Maximum Kart'a özel Brooks Brothers mağazalarından ve brooksbrothers.com.tr resmi internet sitesinden yapılacak 15 bin lira ve üzeri ilk harcamaya bin lira MaxiPuan verilecek. Böylece, bu kampanyaya katılan müşteriler, bin lira para iadesi almış olacak.

img-2399.jpeg

İŞ BANKASI BROOKS BROTHERS KAMPANYA DETAYLARI

Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla bin lira MaxiPuan kazanabilecek. Kampanya kriterlerinin yerine getirilmesi ve kampanya kapsamında kullanılan kartın Maximum Kart olması durumunda ödül MaxiPuan olarak yüklenecek.

Kampanya kapsamında kullanılan kredi kartının Maximilesözellikli kredi kartı olması durumunda ise MaxiMil'edönüştürülebilir MaxiPuan olarak yüklenecek ve tercihe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek.

Kazanılan MaxiMil'ler avans kapamada kullanılamayacak.Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacak.

Kazanılan MaxiPuanlar 3 Eylül’de alışveriş yapılan karta yüklenecek ve 31 Ekim’e kadar (bu tarih dahil) kullanılabilecek. Kullanılmayan MaxiPuanlar ise 1 Kasım’da geri alınacak.
DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ