İş Bankası Promosyon Tutarlarını Güncelledi! 45 Bin TL Promosyon Verilecek!

İş Bankası Promosyon Tutarlarını Güncelledi! 45 Bin TL Promosyon Verilecek!
Promosyon konusunda hem emeklilere hem de kamu çalışanlarına her daim yüksek ödemeler yapan İş Bankası, yine bir rekor ödemesi daha yapacağını açıkladı. Buna göre, İş Bankası 45 bin TL promosyon verecek. İşte merak edilenler…

Milyonlarca emekli ve kamu çalışanı, en yüksek promosyon ödemesini hangi bankanın yaptığını araştırırken, yine İş Bankası’ndan yüksek promosyon müjdesi geldi. Bu kapsamda, İş Bankası’nın kamu çalışanlarına 45 bin TL promosyon ödeyeceği öğrenildi.

Birçok kamu kurumu, bünyesinde istihdam ettiği personellerine yüksek promosyon ödemesi konusunda bankalarla toplantılar yaparken, Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi de bankalarla gerçekleştirdiği promosyon pazarlığından kazananın İş Bankası olduğunu açıkladı.

Buna göre, Viranşehir Belediyesi, bünyesinde görev alan Virbel A.Ş. personeline İş Bankası vasıtasıyla 45 bin TL promosyon ödemesi yapılacağını açıkladı. Belediye, promosyon ödemeleri kapsamında görüştüğü birçok bankadan en yüksek teklifi veren bankanın İş Bankası olduğunu ve bu doğrultuda, Virbel A.Ş. bünyesinde istihdam edilen çalışanlara İş Bankası tarafından 45 bin TL promosyon ödemesi yapılacağını açıkladı.

Viranşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklama yapılırken, Viranşehir Belediye Başkanı Serhat Dicle İnan da personele ödenecek promosyon tutarından oldukça memnun olduklarını ve ödemelerin Virbel A.Ş. personeline hayırlı olmasını temenni ettiğini duyurdu.

thumbs-b-c-168d1dad1a4dc7b074f8b902f547a9a2-001.jpg

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Öte yandan, İş Bankası, emeklilere de yüksek promosyon ödemesi yaparken, kimin ne kadar promosyon alacağı da merak konusu oldu.

Buna göre, emekli aylığını İş Bankası’na taşıyanlar emekliler promosyon tutarları, maaş aralığına göre belirlenecek. Maaşı 10 bin liraya kadar olan emekliler 5 bin lira, 10 bin lira – 15 bin lira arası olan emekliler 8 bin lira, 15 bin lira – 20 bin lira arası olan emekliler 10 bin lira, 20 bin lira ve üzeri olan emekliler ise 12 bin lira nakit promosyon alabilecek.