İş Bankası kredi kartlarına 2000 TL yatıracak! 15 Ekim’de verilecek

İş Bankası kredi kartlarına 2000 TL yatıracak! 15 Ekim’de verilecek
Eylül ayı boyunca devam edecek olan 2000 TL'ye varan Maxipuan fırsatının ayrıntıları ile ilgili İş Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden bilgi verildi.

İş Bankası 1 Eylül'de başlayan ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan fırsatı geçtiğimiz süreçlerde hayata geçirdi. Söz konusu kampanyanın başlamasının ardından ayrıntılar merak konusu olurken, bankanın resmi internet sitesinden bilgilendirme metinleri yayınlandı.

İş Bankası tarafından yapılan açıklama ile birlikte 2000 TL'ye varan Maxipuan elde etmek için yapılması gerekenler, kampanyaya nasıl katılım sağlanacağı ve Maxipuanın ne zaman kartlara yatırılacağı belli oldu. İş Bankası’nın kampanyayı duyurmasının ardından İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de 20 Eylül itibariyle fırsatın detayları ile ilgili araştırmalar gerçekleştiriyorlar.

İş Bankası 2000 TL Maxipuan Kampanyası

İş Bankası 1 Eylül tarihinden itibaren farklı sektörlerde geçerli olacak ve 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan Maxipuan fırsatlarına ilişkin bilgilendirmede bulunurken, 2000 TL'ye varan Maxipuan sunulacak kampanyada açıklandı.

is-bankasi-promosyon.jpeg

Eylül ayının ilk gününde başlayan ve son gününe kadar devam edecek olan kampanya çerçevesinde Amazon.com.tr, Hepsiburada, n11, Pazarama, PTTAvm ve Trendyol’dan tek seferde yapılacak 15.000 TL ile 24.999 TL arasındaki ilk taksitli alışverişe 1000 TL, 25.000 TL ve üzeri ilk taksitli alışverişe 2000 TL Maxipuan sunulacak.

2000 TL'ye varan Maxipuan sunulan kampanyanın detaylarına ilişkin İş Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikle bireysel kredi kartları kampanya çerçevesinde değerlendirilirken, fırsat çerçevesinde elde edilen Maxipuanlar 15 Ekim 2024 tarihinde kartlara yüklenecek.

İş Bankası’nın 2000 TL Maxipuan sunduğu e-ticaret alışverişi kampanyasının ayrıntıları ile ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ederken, İş Bankası müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan indirimleri ve Maxipuanları merak ediyorlar. Bu durumda, eylül ayının son günlerine kadar devam edecek olan fırsatlara erişmek, detaylı bilgi edinmek isteyen kişiler İş Bankası’nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar sayfasını inceleyebilirler.