İş Bankası Bu Sabah 1.500 TL Para İadesine Başladı!

İş Bankası Bu Sabah 1.500 TL Para İadesine Başladı!
Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine alışveriş ve alışveriş sonrası süreç konusunda ayrıcalıklı fırsatlar tanıyan İş Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. Buna göre, İş Bankası bu kampanyaya katılanlara 1.500 TL para iadesi yapacak. İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından İş Bankası, geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir kampanyaya sağlayarak kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerine 1.500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. İş Bankası, kampanyaya ilişkin tüm merak edilenleri resmi internet sitesinden paylaştı.

Buna göre, İşCep'ten kampanyaya katılım sağlayan müşteriler, 9 Ekim’e kadar seçili elektronik perakende firmalarının Maximum anlaşmalı işyerlerinden yapılacak 60 bin lira ve üzeri peşin akıllı telefon harcamalarında 500 lira, 90 bin lira ve üzeri peşin akıllı telefon harcamalarında ise 1.500 lira MaxiPuan kazanacak.

hq720.jpg

İŞ BANKASI 1.500 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya aidatsız kartlar, Maxipara Kartlar, Maximum Genç aidatsız kredi kartı, ticari kredi kartları, taksitli olarak yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından gerçeklemeyen harcamalar dahil olacak.

Aidatsız kart sahipleri, bankamatik kartları da olması halinde kampanyaya katıabilecek. Fakat, aidatsız kartlarla yapılan harcamalardan kampanyaya katılım sağlansa dahi ödül kazanılamayacak.

- Farklı ürün gruplarının satışını gerçekleştiren e-ticaret firmaları, zincir marketler ve beyaz eşya/mobilya mağazalarından yapılan akıllı telefon harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

MaxiPuan’larınız 23 Ekim’de yüklenecek ve 30 Kasım’a kadar kullanılabilecek. Puanlar kampanya şartlarını yerine getiren son harcamanın gerçekleştiği karta yüklenecek. Kullanılmayan MaxiPuanlar 01 Aralık’ta geri alınacak. Kampanya sürecinde yapılan harcamaların iptali ya da satın alınan ürünlerin iadesi halinde yüklenen MaxiPuanlar geri alınacak. Kampanya, kart bazında değil, müşteri bazında gerçekleşecek ve bir müşteri kampanyadan sadece bir kere faydalanarak en fazla 1.500 TL MaxiPuan kazanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ