İş Bankası 7 Bin 500 TL Para İadesine Başladı!

İş Bankası 7 Bin 500 TL Para İadesine Başladı!
Tatil sezonu sona ererken, İş Bankası’nın tatil sektörüne yönelik düzenlediği bir kampanyaya katılan müşterilerin 7 bin 500 TL para iadesi alacağı öğrenildi. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

En fazla kampanya düzenleyerek müşterilerine para iadesi, indirim ve artı taksit gibi imkânlar sunan İş Bankası, eylül ayı kapsamında düzenlediği yeni kampanyasını duyurdu. İş Bankası, birçok sektöre yönelik kampanyalar düzenlerken, tatil sezonunun sonuna gelinmesi nedeniyle son kez yeni bir tatil kampanyası düzenledi.

İş Bankası, söz konusu kampanya kapsamında müşterilerine 7 bin 500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini duyuran İş Bankası, bu tarihten sonra yapılacak harcamaların kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceğini duyurdu.

Buna göre, İşCep'ten kampanyaya katılan müşteriler, 31 Aralık’a kadar yapılacak konaklamalar için 30 Eylül’e kadar Bankamatik Kartı veya Maximum Kart’ınızla ETS’deki seçili otellerde bir kerede gerçekleştirilecek 35 bin lira - 49 bin 999 lira arası peşin, 3 veya 6 taksitli harcamaya 2 bin 500 lira MaxiPuan, 50 bin lira - 99 bin 999 lira arası peşin, 3 veya 6 taksitli harcamaya 5 bin lira MaxiPuan, 100 bin lira ve üzeri peşin, 3 veya 6 taksitli harcamaya ise 7 bin 500 lira MaxiPuan verilecek.

is-bankasi-ndan-koronavirus-karari-704293-5.webp

İŞ BANKASI 7 BİN 500 TL PARA AİDESİ KAMPANYA DETAYLARI

MaxiPuan'lar, 18 Ekim’de kampanya şartlarını yerine getiren ve en son kullanılan karta yüklenecek ve 30 Kasım’a kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan MaxiPuan'lar 01 Aralık’ta geri alınacak.

MaxiPuan yükleme tarihinde, İş Bankası kartının açık ve kullanılabilir olması gerekecek. Kampanya doğrultusunda ek kartlar ile gerçekleşecek işlemlerden de MaxiPuan kazanılacak. Ek kart ile kampanyadan faydalanılması halinde ödül ek kartın bağlı olduğu asıl karta aktarılacak.

Kampanya katılımının asıl kart sahibince gerçekleşmesi gerekecek. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan tek tek MaxiPuan kazanamayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ