İş Bankası 45 Bin 250 TL Promosyon Ödeyecek! Ağustosta Açıklandı

İş Bankası 45 Bin 250 TL Promosyon Ödeyecek! Ağustosta Açıklandı
Ağustos ayının ortalarına doğru maaş promosyonlarına dair gelişmeler yakından takip edilirken, anlaşmalar sağlandıkça yeni açıklamalar geliyor.

Türkiye İstatistik Kurumu'nun temmuz ayının ilk günleride haziran enflasyon rakamlarını açıklaması sonrasında yılın ilk altı ayındaki enflasyon verilerine göre milyonlarca emeklinin ve memurun maaşına zam yapılmıştı. Emekli ve memur maaş zammının netlik kazanmasının ardından zamlı maaşlar hesaplara aktarılırken, farklı ödemelerde artış olup olmayacağı merak konusu oldu. Emekli maaşları ile birlikte promosyonlarda artış olup olmayacağı merak edilirken, emekli promosyonlarının yanı sıra çalışanların maaş promosyonları da yakından takip ediliyor. Bu durumda, ağustos ayının ilk günlerinden itibaren çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile gerçekleşen görüşmeler neticesinde anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

45.250 TL Promosyon Anlaşması

Emekli maaşlarının zamlanmasının ardından emekli promosyonlarında artışa gidileceğine ilişkin herhangi bir açıklama gelmezken, çalışanların maaş promosyonları netlik kazandıkça da açıklamalar yapılıyor. Bu çerçevede, önceki aylarda olduğu gibi ağustos ayında da ülke genelindeki farklı belediyelerde çalışan personeller maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri yakından takip ediyorlar. Viranşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Virbel A.Ş. bünyesinde görevli personeli kapsayan banka maaş promosyon ihalesi gerçekleşecek. İş Bankası 45.250 TL’lik teklif ile promosyon ihalesini kazanırken, anlaşmanın detaylarına ilişkin belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan duyuruda:

‘'Viranşehir Belediyesi Virbel A.Ş. bünyesinde görevli personeli kapsayan banka maaş promosyon ihalesi yapıldı. Üç yılı kapsayacak ihaleyi, kişi başı 45 bin 250 TL ile en yüksek teklifi veren Türkiye İş Bankası kazandı. Tüm Çalışanlarımıza Hayırlı Uğurlu Olsun’’ denildi.

promosyon-anlasmalari.jpg

Maaş Promosyonları 2024 Ağustos

Viranşehir Belediyesi 45.250 TL promosyon anlaşmasının detaylarına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile bilgilendirmede bulunurken, ağustos ayının ortalarına doğru yaklaşırken ülke genelindeki farklı belediyelerde, müdürlüklerde, işyerlerinde, kurumlarda, üniversitelerde çalışan personeller de bankalar ile gerçekleşen maaş promosyonu görüşmelerinden çıkacak neticeleri merak ediyorlar. Bu durumda, ağustos ayının sonuna kadar çalışanların maaş promosyonları için bankalar ile anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyuruların yayınlanması bekleniyor.