İş Bankası 1.000 TL Para İadesine Başladı!

İş Bankası 1.000 TL Para İadesine Başladı!
Türkiye’nin en büyük özel bankalarından İş Bankası, ağustos ayı kapsamında düzenlediği bir kampanyaya katılan müşterilerine bin lira para iadesi yapacak. Peki, başvuru şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte ayrıntılar…

Akaryakıttan eğitime, teknolojiden tatile kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyerek bu kampanyalara katılım sağlayan müşterilerine çeşitli fırsatlar sunan İş Bankası, şimdi de havacılık sektörüne yönelik yeni kampanyasını duyurdu. İş Bankası, bu kampanyasına katılım sağlayarak uçak bileti alan müşterilerine bin lira para iadesi yapacağını açıkladı.

Buna göre, 31 Ağustos’a kadar İş Bankası’nın mobil uygulaması olan İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulamasından ilk defa İş Bankası müşterisi olup İş Bankası kredi kartına başvuru yapan kişilere bin lira para iadesi yapılacak.

img-3867.jpeg

İŞ BANKASI 1.000 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya tarihleri arasında müşteri olarak kredi kartı alanlar30 Eylül’e kadar kredi kartlarıyla kampanya doğrultusundaişlem yapabilecek. MaxiPuan kullanılarak gerçekleşen harcamalar, ürün iptal ve iade işlemleri, farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden gerçekleşen harcamalar, Maximum Fırsat kapsamında yapılan işlemler kampanya kapsamında yer almayacak.

Kampanya çerçevesinde kazanılacak indirimler, ödeme işleminin kredi kartı dönem içi hareketlerinde görünmesiyle beraber karta aktarılacak. İndirim tutarı azami indirim toplamına ulaşıldığı zaman müşterilere kısa mesajla bilgilendirme yapılacak.

Bir müşteri için kampanyaya dâhil olan kartları ile kazanılacak azami indirim tutar bin lira olacak. Yurt dışı alışverişleri için yabancı para cinsinden gerçekleşen harcamalara ait indirimler karta TL olarak yansıtılacak.

Harcamanın kısmen veya tümüyle iade edilmesi durumundaiade edilen harcamadan kazanılan indirim iptal edilecek. Bir müşteri minimum bin liralık her bir işlem başına maksimum bin lira, toplamda da yine maksimum bin lira indirim kazanabilecek.
DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ