Gıda Alışverişlerinde Taksit Erteleme Dönemi Başladı!

Gıda Alışverişlerinde Taksit Erteleme Dönemi Başladı!
Akbank, Metro Market ile yaptığı iş birliği kapsamında yeni bir kampanya düzenleyerek yapılacak alışverişlerde artı 3 taksit ve bir ay erteleme imkânının sunulacağını açıkladı. İşte ayrıntılar…

Rekor seviyelere ulaşan enflasyon nedeniyle fiyatı en fazla zam alan sektörlerden biri gıda sektörü olurken, gıda ürünlerine de her geçen gün dev zamlar geliyor. Bu nedenle, özellikle dar gelirli vatandaşların gıda alışverişi yapması günden güne zorlaşıyor.

Bu kapsamda, gıda sektörüne yönelik yeni bir kampanya düzenlemeye karar veren Akbank, Metro Market ile yeni bir anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında Metro Market’ten alışveriş yapacak Akbank müşterilerine artı 3 taksit ve bir ay erteleme imkânı verildi.

Buna göre, Axess Business’a özel 30 Eylül’e kadar kampanyaya dahil Metro Market mağazalarında gerçekleştirilecek vade farksız 2, 3 ve 5 taksitli harcamalarda artı 3 taksit ve 1 ay erteleme olanağı sunuldu.

616x321-8-ekim-2022-akbank-banka-sistemi-uygulamasi-neden-coktu-akbankta-neler-oluyor-akbank-mobilde-sorun-mu-var-1665216283204.webp

AKBANK VE METRO MARKET KAMPANYA DETAYLARI

Axess, Wings ticari kartlar ile bu kartların ek kartları, sanal kartları ve artı taksit olanağına Axess, Wings Bireysel, Akbank Business Free ve Bank’O Card Axess kampanya kapsamında yer almayacak.

Kampanyaya sanal POS işlemleri dahil olacak. Ticari kredi kartlarında taksit sayısı, + taksit ve erteleme ilavesi ile 9 taksit ile sınırlı olacak.

Kampanya doğrultusunda gerçekleşecek işlemlerin Akbank Axess POS terminalinden ya da Akbank Sanal POS cihazından yapılması yeterli olacak.

Erteleme kampanyasına yalnızca ticari kartlar ile bu kartların ek kartları ve sanal kartları dahil olacak. Fakat, bireysel kartlar ve Bank’O Card Axess kartları söz konusu kampanya doğrultusunda yer almayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ