Garanti BBVA Personel Alımı 2024! 42 Pozisyonda Personel Alınacak!

Garanti BBVA Personel Alımı 2024! 42 Pozisyonda Personel Alınacak!
Türkiye’nin en büyük bankalarından Garanti BBVA, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımlarına devam ediyor. Buna göre, Garanti BBVA, 42 kadroda daha personel alacak. İşte açılan kadrolar…

Bünyesindeki açığı kapatmak amacıyla düzenli aralıklarla personel alımı yapan Garanti BBVA, yeni personel alımlarına devam ediyor. Garanti BBVA, bu kapsamda, 42 pozisyonda da personel alımı yapacağını açıkladı.

Bu kapsamda, Birikim ve Güvence Uzmanı, Çözüm Mimarı, Yazılım Mühendisi ve Güvenlik Mühendisi başta olmak üzere toplam 42 kadroda alım yapılacak. Garanti BBVA bünyesinde çalışmak isteyen adaylar, başvurulara ilişkin detaylı bilgilere bankanın resmi internet sitesinde yer alan kariyer sayfasından ulaşabilecek.

sube-organizasyonlarimiz736x480-001.jpeg

GARANTİ BBVA’DA ÇALIŞMAK

Garanti BBVA, personellerine geniş bir kariyer yelpazesi sunarken, bünyesinde istihdam ettiği bir personel, kendini geliştirerek ve başarı göstererek çeşitli alanlarda ve mevkilerde görev alabilecek. Banka içi rotasyon ve terfi imkânları, personelin kariyer deneyimini zenginleştirecek.

Dinamik ve yenilikçi bir çalışma ortamına sahip olan banka, teknolojiyi ve yenilikleri yakından takip eden ve devamlı kendini geliştiren yapısıyla dikkat çekiyor. Personellerine ise bu yenilikçi ortamda yer alma imkânı veriyor.

Garanti BBVA, personelinin kendini geliştirmesine oldukça büyük önem veriyor. Bu kapsamda, personeline ilişkin farklı eğitim ve gelişim programları düzenliyor. Banka bünyesinde çalışmaya yeni başlayanlar, bu programlarla hem sektör bilgisi hem de kişisel gelişim alanlarında kendilerini geliştirme fırsatına sahip oluyor.

Çalışanlarına sunduğu sosyal olanaklarla da öne çıkan Garanti BBVA, sağlık sigortası, yemek kartı, özel emeklilik gibi imkânların yanında, personelin motivasyonunu ve aidiyet duygusunu güçlendiren sosyal aktivitelere yer veriyor.