Garanti BBVA müşterileri dikkat! Banka herkesi uyardı

Garanti BBVA müşterileri dikkat! Banka herkesi uyardı
Garanti BBVA önceki aylarda olduğu gibi eylül ayında da müşterilerini ilgilendiren çeşitli konulara ilişkin bilgilendirmede bulunmaya devam ediyor.

Eylül ayının ilk günlerinden itibaren Garanti BBVA’nın güncel fırsatlarına ilişkin araştırmalar sürerken, 20 Eylül tarihinde de farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sağlanacak olan bonuslar ve indirimler merak ediliyor.

Garanti BBVA 30 Eylül tarihine kadar geçerli olacak indirim ve bonus fırsatlarına ilişkin resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı duyurular ile bilgilendirmede bulunuyor. Garanti BBVA müşterileri ve yeni müşteri olacak kişiler eylül ayının son günlerine kadar geçerli olacak kampanyaları yakından takip ederken, farklı konulara ve düzenlemelere ilişkin de Garanti BBVA açıklamalarda bulunuyor

Garanti Bankası Uyardı

Garanti Bankası eylül ayında da geçtiğimiz aylarda olduğu gibi güncel fırsatlara ilişkin bilgilendirmede bulunurken, 30 Eylül tarihine kadar devam edecek olan kampanyaların yanı sıra müşterileri ilgilendiren çeşitli konular da merak ediliyor. Bu kapsamda, Garanti BBVA tarafından yapılan açıklama ile dolandırıcılık faaliyetlerine karşı uyarıda bulunuldu

garanti-bbva-586.png

Garanti BBVA’nın açıklamasına göre sosyal medya üzerinden bankanın ismi kullanılarak çeşitli dolandırıcılık faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Söz konusu dolandırıcılık işlemlerine ilişkin vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtilen açıklamada ‘’Mağduriyet yaşamamak adına kurumumuz unvanı kullanılarak sosyal medya kanalları ve mesajlaşma platformları aracılığıyla yapılan yönlendirmelere itibar etmemenizi, kendisini bir sermaye piyasası kurumu çalışanı olarak tanıtan kişiler konusunda temkinli ve dikkatli olunmasını, hesap açılışı ve para transferi hususları başta olmak üzere şüpheli her türlü durumda ve tüm soru/görüşleriniz için müşteri temsilcinize ya da 444 0 630 numaralı Yatırımcı Destek Merkezimize ulaşabileceğinizi hatırlatırız” denildi.

Garanti BBVA’nın adını kullanarak gerçekleştirilen dolandırıcılık işlemlerine karşı banka müşterilerinin dikkatli olması gerekiyor. Garanti BBVA’nın resmi internet sitesinin ve sosyal medya hesabının haricinde yapılan bilgilendirmeler dışındaki açıklamaların dikkate alınmaması gerekiyor. Söz konusu dolandırıcılık eylemlerinin yanı sıra Garanti BBVA müşterilerine yönelik düzenli olarak bilgilendirmede bulunuyor. Bu durumda, bankanın resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesapları üzerinden güncel fırsatlar ile ilgili bilgi edinilebilir.