Garanti BBVA 8 Bin TL Para İadesine Başladı!

Garanti BBVA 8 Bin TL Para İadesine Başladı!
Garanti BBVA, düzenlediği bir kampanya kapsamında müşterilerine 8 bin TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, başvuru şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından Garanti BBVA, düzenlediği kampanyalarına her gün bir yenisini ekleyerek müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Garanti BBVA, son olarak düzenlediği bir kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine toplam 8 bin TL’ye kadar para iadesi yapacağını açıkladı.

Buna göre, Garanti BBVA’dan kredi kartı alan müşteriler 3 bin TL; arkadaşını getiren müşteriler, kredi kartı ya da debit kartına 3 bin TL Garanti BBVA kartlarıyla gerçekleştirilecek restoran ödemelerinden bin TL ve Garanti BBVA kartlarıyla gerçekleştirilecek dijital abonelik harcamalarının bin TL bonus kazanabilecek. Böylece, bu işlemleri yapan müşteriler, toplam 8 bin TL para iadesi almış olacak.

sube-organizasyonlarimiz736x480.jpeg

GARANTİ BBVA 8 BİN TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Söz konusu kampanyadan 14 Mayıs 2024 tarihinden itibaren başlayan Genç Garanti BBVA’lı kampanyadan Garanti BBVA mobil uygulamasını indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk kez Garanti BBVA müşterisi olup GENC2024 promosyon kodunu uygulamaya giren ve aktif Bonus Genç veya Bonus Klasik kredi kartı sahipliği olan 18-26 yaş arasındaki öğrenciler yararlanabilecek.

Maaş müşterileri, Money, Altın Bonus, Bonus Kontör ve ticari kartlar kampanya kapsamında yer almayacak. Harcamada iade işlemleri dikkate alınacak.

GENC2024 promosyon kodunun Garanti BBVA Mobil’deki Profil ve Ayarlar adımındaki Promosyon Kodu Paylaş/Gir alanından ilgili kampanya seçilerek müşteri olmasından sonra bir ay içerisinde girilmesi gerekecek.

Kampanyadan yararlanabilmek için için Bonus Genç veya Bonus kredi kartı müracaatı gerçekleştirerek onaylanması, Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil veya İnternet Bankacılığı üzerinden yapılması ve bunun yanı sıra, kampanya süresince Vadesiz TL Mevduat hesabınızın açık olması gerekecek.

Başvurular Garanti BBVA Mobil >> Başvurular >> Kart Başvuruları >> Bonus adımından, Garanti BBVA İnternet Bankacılığı veya tüm şubelerimizden kart müracaat işlemleri yapılabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ