Garanti BBVA 3 Bin TL Para İadesine Başladı!

Garanti BBVA 3 Bin TL Para İadesine Başladı!
Ağustos ayında birçok yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerine cazip fırsatlar sunan Garanti BBVA, bir kampanyası kapsamında 3 bin TL para iadesi yapacak. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

En çok kampanya düzenleyen ve bu sayede müşterisine en fazla para iadesi, indirim ve artı taksit gibi imkânlar sağlayan Garanti BBVA, 3 bin TL para iadesi yapacağı kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda, kampanyaya katılım sağlayarak kampanya şartlarını yerine getiren Garanti BBVA müşterileri 3 bin lira para iadesi alacak.

Buna göre, 31 Ağustos’a kadar yakınlarını Garanti BBVA’nın mobil uygulamasından müşteri olmaya davet edenler ve müşteri olanlar, 30 lira bonus kazanacak. Her müşteri olan bir kişi için 300 lira, ve toplamda ise 3 bin liraya kadar para iadesi yapılacak.

thumbs-b-c-099a6212f1be893edd5041729b229c8f.jpg

GARANTİ BBVA 3 BİN TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Bonus kredi kartı ya da Paracard sahibi bireysel müşteriler, kampanya kapsamında Garanti BBVA’lı olmayan yakınlarını davet edebilecek. “Garanti BBVA Mobil > Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” adımından promosyon kodu oluşturabilir ve yakınları ile paylaşabilecek ve davet kodları kişiye özel olacak.

Garanti BBVA müşterisi olmayan 18 yaş üzeri herkes davet edilebilecek. Davet edilen kişiler, Garanti BBVA Mobil’den müşteri olduktan sonra promosyon kodunu “Profil ve Ayarlar > Promosyon Kodu Giriş” adımından girebilecek.

Davet eden müşterilerin kampanyadan yararlanabilmesi için Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi ve Garanti BBVA bireysel müşterisi olması gerekecek.

Bonus kredi kartı veya Paracard sahibi olmayan müşteriler, bu kartlardan birine başvurup kart sahibi olduktan sonra yakınlarını davet edebilecek. Ödüle hak kazanabilmeleri için kampanya süreci içerisinde onaylanmış bir Bonus kredi kartı veya Paracard’ı olması gerekecek.

Yakınlarını davet etmek isteyen müşteriler, Garanti BBVA Mobil’e giriş yaptıktan sonra sol üst köşede yer alan profil fotoğrafına dokunarak “Profil ve Ayarlar > Arkadaşını Davet Et” bölümünden yakınını davet edebilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ