Faturaları Hattı Olanlara 3 Ay Ücretsiz Oldu!

Faturaları Hattı Olanlara 3 Ay Ücretsiz Oldu!
Türkiye’nin en büyük operatör şirketlerinden biri düzenlediği bir kampanya kapsamında kampanyanın geçerli olduğu tarih itibarıyla ilk 6 ay içinde gelen müşterilere 3 ay ücretsiz hizmet sunacağını açıkladı. İşte detaylar…

Vodafone, kamuoyuyla paylaştığı Onenumber Servisi sayesinde yaşamın her alanda iletişim kurma imkânı sunuyor. Vodafone’dan konuya ilişkin yapılan duyuruya göre; şirket, müşterilerinin dijital tecrübesini artıracak yenilikçi servisler sunmayı sürdürüyor.

Bu kapsamda, yeni Vodafone OneNumber servisiyle, müşteriler bundan sonra telefon numaralarını servisi destekleyen akıllı saatlerinde paylaşarak, yaşamın her alanında bağlantıda kalabilecek.

Söz konusu özelik, hareket ederken devamlı olarak bağlantıda kalmak isteyenler için ideal bir çözüm sunuyor. Müşteriler, hem hareket ederken, hem spor yaparken, hem de plajda istedikleri kişiyi arayabilecek, mesaj gönderebiliyor ve aynı zamanda, mobil internetini kullanabilecek.

v.webp

İLK 3 AY ÜCRETSİZ OLACAK

Acil durumlar, önemli bilgiler veya yalnızca pratik bir yardım gerektiği zaman servis yaşamı kolay hale getiriyor. Bahsi geçen hizmetin aylık ücretinin 49,90 TL olduğu, hizmetin geçerli olduğu tarih itibarıyla ilk 6 ay içinde gelen müşterilere hizmetin ilk 3 ay ücretsiz olarak sağlanacağı açıklandı.

Bunun yanı sıra, Vodafone servis aboneliği için taahhüt almayacak ve Vodafone’nun tüm bireysel faturalı müşterileri bu hizmetten yararlanabilecek. Servis, faturalı müşterilerin hatlarında tanımlı olan tarife haklarının, akıllı saat için de ortak kullanılmasına imkân verecek.

Konuya ilişkin açıklama yapan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, “Bu servis sayesinde müşterilerimiz, aynı telefon numarasını hem akıllı telefonlarında hem de servisi destekleyen akıllı saatlerinde kullanarak hayatın her alanında bağlantıda kalabilecek. Servisin geçerli olduğu tarih itibarıyla ilk 6 ay içinde gelen müşterilerimize bu hizmeti ilk 3 ay ücretsiz sunuyoruz. Herkesi Vodafone avantajlarından yararlanmaya davet ediyoruz” dedi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ