Gelişen dünya etrafında insan nüfusunun çoğalması ihtiyaçları da oldukça arttırmıştır. Bunun yanında bilinçsiz olarak kullanılan temizlik ürünlerinin çevreye verdiği zararlar git gide artış göstermektedir. Bu noktada sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmak ve herkesin sağlıklı ürünler kullanması adına ersağ temizlik ve kozmetik ürünlerini çıkarmış bulunmaktayız. Çevreye dost, geri dönüşüm şansı sağlayan ve sağlıklı bir şekilde gönül rahatlığı içerisinde hem temizliklerinizde kullanabileceğiniz hem de cildinize uygulayabileceğiniz bu ürünlerin müptelası olabilirsiniz. Siz ve ailenizin daima sağlıklı bir yaşam sürmesi adına kimyasal içerikli bileşenlerin cildinize zarar verecek dozda yer almadığı bu ersağ ürünleri size çok iyi gelecektir.

Ersağ üye

Ayrıca size çok güzel imkânlar sunan ve size her şekilde yardımcı olmaya çalışan firmamızın size sunmuş olduğu satış imkânından da faydalanabilirsiniz. Ersağ üye sayesinde özellikle ev hanımlarının ek gelir sağlayabileceği bir iş durumu vermektedir. Temizlik ve kozmetik ürünlerin fiyatlarının içerisinde yer aldığı bir katalog ile çevresinde bulunan tüm arkadaşlarına yapacağı satışlar sayesinde kazanç sağlamaktadırlar. Ersağ üye olmayı kabul ettikleri zaman dilerlerse ofis içerisinde çalışma imkânları da bulunmaktadır.

Ersağ üyelik

Sizde bu temizlik ve kozmetik ürünleri satan firmanın ürünlerinden yararlanmak ve ailesine dâhil olmak istiyorsanız tek yapmanız gereken ersağ üyelik formunu doldurmak olacaktır. Sizden sadece adınızı, soyadınızı, T.C. Kimlik numaranızı, adresinizi ve iletişim bilgilerinizi istediğimiz bu form asla 3.bir şahıs ile paylaşılmayacaktır. Bu üyelik formuna ersagtr.com adresinden ulaşabilir ve bilgilerinizi bize iletebilirsiniz. Sizler için ortaya çıkarmış olduğumuz fırsatların en iyisini yansıtmak ve sizlerin faydalanması adına daha birçok yenilikler hakkında çalışmalar yapmaktayız. Sizin ve çevrenizdekiler ile yayılan firmamızın ürünlerinin sağlamış olduğu yararlar sayesinde büyük bir mutluluğa kavuşacak ve sağlıklı günler geçirmenin keyfini yaşamaya başlayacaksınız. Hem ürünleri kullanmanın hem de para kazanmanın yaşatmış olduğu iki farklı sevince sadece ersağ üye ol sayesinde kavuşacağınızı biliyor muydunuz? Sağlık adında ilk adımlar atmanın işte bu kadar kolay olduğunun farkındasınız. E hadi o zaman ersağ ürünleri ile tanışmak için daha neyi bekliyorsunuz?