Emekliye, Memura, Asgari Ücretliye, Öğrenciye ve Ev Kadınlara 8 Bin 500 TL Destek!

Emekliye, Memura, Asgari Ücretliye, Öğrenciye ve Ev Kadınlara 8 Bin 500 TL Destek!
Eylül ayı kapsamında yeni kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, bu kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine bonus desteği sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda, düzenlenen bir kampanyaya katılan müşterilere 8 bin 500 TL destek verilecek.

Haziran, temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi eylül ayında da peş peşe kampanyalar düzenleyen ve bu kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine bonus desteği, indirim ve artı taksit gibi olanaklar sağlayan Ziraat Bankası, yeni kampanyasını duyurdu.

Başta gıda, eğitimi, teknoloji ve akaryakıt sektörleri olmak üzere birçok alanda kampanya düzenleyen Ziraat Bankası tatil sektörüne yönelik yeni kampanyasını paylaştı. Bu kapsamda, kampanyaya katılım sağlayarak şartları yerine getiren tüm Ziraat Bankası müşterilerine 8 bin 500 TL bonus desteği verilecek.

Buna göre, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Touristica'dan bir kerede gerçekleştirilecek 25 bin lira - 49 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli harcamaya 2 bin 500 lira Bankkart Lira, 50 bin lira - 99 bin 999 lira arasındaki peşin veya taksitli harcamaya 5 bin 500 lira Bankkart Lira, 100 bin lira ve üzeri peşin veya taksitli alışverişini harcamaya ise 8 bin 500 lira Bankkart Lira destek verilecek.

1585131131940-ziraat.jpg

ZİRAAT BANKASI 8 BİN 500 TL DESTEK KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya, 30 Eylül’e kadar geçerli olacak ve Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya SMS ile katılım sağlanabilecek.

SMS ile kampanyaya katılım sağlamak amacıyla Ziraat Bankası’na kayıtlı telefondan TOURISTICA yazıp 4757'ye SMS göndermek ve asıl kart sahibi tarafından kampanyaya katılım sağlanmak gerekecek.

Kampanyaya katılmayanlar kampanyadan yararlanamayacak. Kampanyadan Bankkart Lira kazanılabilmesi için harcamaların Bankkart POS’tan yapılması gerekecek.

Kazanılan Bankkart Liralar 7 Ekim’de yüklenecek ve 9 Kasım’a kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar 10 Kasım’da geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ