Emekliye, İşçiye ve Öğrenciye 500 TL Fatura Desteği!

Emekliye, İşçiye ve Öğrenciye 500 TL Fatura Desteği!
Elektrik ve doğal gaza gelen zamların ardından vatandaşlar da bankaların otomatik fatura ödeme talimatı kampanyalarına yönelerek fatura desteği sağlamaya başladı. Bu kapsamda, Denizbank da 500 TL fatura desteği vereceğini açıkladı. İşte ayrıntılar…

Geçtiğimiz günlerde elektrik ve doğal gaza yüzde 38 zam gelmesinin ardından suya da zam gelmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra, bazı telekomünikasyon şirketleri de hem telefon faturalarına hem de ev internetine zam yapmaya devam ediyor.

Gelen zamlar nedeniyle faturasını ödemekte zorlanan dar gelirli vatandaşlar ise bankaların otomatik fatura ödeme talimatı kampanyalarına yöneliyor. Bankalar da bu kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine 500 TL’ye kadar fatura desteği sağlıyor.

Bu kapsamda, Denizbank da yeni bir kampanya düzenleyerek kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 500 lira fatura yardımı yapacağını açıkladı. Buna göre, DenizBank Bireysel ve Business Kredi Kartı ile verilecek bir yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 100 lira, 3 yeni fatura için 250 lira ve 5 yeni fatura için ise 500 lira bonus hediye edilecek. Böylece, kampanyaya katılan müşteriler, 500 TL fatura desteği almış olacak.

denizbank2.jpeg

DENİZBANK 500 TL FATURA DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 30 Eylül’e kadar bireysel kredi kartı ile verilecek otomatik fatura ödeme talimatları için geçerli olacak. Kredi kartı ile verilen cep telefonu, elektrik, su, doğal gaz, ev telefonu, internet ve TV faturaları otomatik ödeme talimatları kapsamında yer alacak.

Kampanya doğrultusunda otomatik ödeme talimatı verilecek bir yeni fatura için 100 lira, 3 yeni fatura için 250 lira, 5 yeni fatura için 500 lira Bonus puan hakkı tanınacak. Fakat, 2, 4 ve 5 üzeri fatura talimatları için de ayrıca puan yüklemesi gerçekleşmeyecek.

Kampanya müşteri bazlı gerçekleşecek ve bir müşteri en fazla 500 lira bonus puan kazanabilecek. Kampanya yalnızca dijital kanallardan ilk kez müşteri olarak kart başvuru talebi onaylanan müşteriler için geçerli olacak.

Kampanya sürecinde Denizbank dijital kanallarından yeni bireysel kredi kartı müracaatı esnasında otomatik ödeme talimatı verenler, kart müracaatlarının kabul edilmesi durumunda kampanyadan yararlanabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ