Emekliye Eylül Ayında 1500 TL Para İadesi Yapılacak!

Emekliye Eylül Ayında 1500 TL Para İadesi Yapılacak!
Eylül ayına girer girmez yeni kampanyalarını peş peşe duyurmaya başlayan Ziraat Bankası, yeni bir kampanyası kapsamında emeklilere 1500 TL para iadesi yapacağını duyurdu. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Haziran, temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi eylül ayına da girer girmez yeni kampanyalar düzenleyen ve bu kampanyaları müşterileriyle paylaşmaya başlayan Ziraat Bankası, emeklilere özel düzenlediği bir kampanyayla müşterilerine 1500 TL para iadesi yapacağını açıkladı.

Buna göre, söz konusu kampanyaya katılım sağlayan emekli aylığını Ziraat Bankası’ndan alan Bankkart müşterisi emekliler, kampanya sürecinde Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile market sektöründeki Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS'undan bir kerede gerçekleştirecekleri her 750 lira ve üzeri harcamada 75 lira, toplam 1.500 lira Bankkart Lira iadesi alacak.

ziraat-bankasi-personel-alacak.jpg

ZİRAAT BANKASI 1500 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Aynı gün aynı işyerinden gerçekleşen harcamalardan yalnızca ilki kampanya kapsamında yer alacak. Bankkart Liralar kampanya koşullarını sağlayan emeklilerin kartlarına anında aktarılacak.

Bir müşteri, kampanya döneminde en fazla 1.500 TL Bankkart Lira kazanabilecek. Kampanyaya asıl kart müşterileri katılım sağlayabilecek. Kampanyaya katılım sağlamış asıl kartlara bağlı ek kartlar ile yapılan işlemler de asıl kartın kampanya işlemlerine eklenecek.

Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile gerçekleşen harcamalar, karta para yükleme işlemleri; nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanya dahil edilmeyecek.

Kampanya sürecinde emekli aylığını farklı bir bankaya taşıyan emeklilerin yüklenen Bankkart Liraları geri alınacak. Kampanya sürecinde gerçekleşen alışverişlerin iadesi halinde kazanılan Bankkart Liralar geri alınacak.

Bankkart Lira geri alımlarında müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira olmaması halinde kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ