Emekliye, Çalışana ve Öğrenciye 300 TL Fatura Desteği Verilecek!

Emekliye, Çalışana ve Öğrenciye 300 TL Fatura Desteği Verilecek!
Elektrik ve doğal gaz faturalarının zamlanmasının ardından fatura desteği konusunda QNB Finansbank’tan müjdeli bir haber geldi. QNB Finansbank, yeni kampanyasına katılanlara 300 TL fatura desteği vereceğini açıkladı. İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından QNB Finansbank, yeni kampanyalar düzenleyerek hem bünyesinde daha fazla müşteri katmaya hem de mevcut müşterilerine sunduğu avantajlarla yüzleri güldürmeye devam ediyor. QNB Finansbank, birçok alanda düzenlediği kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek 300 TL fatura desteği vereceğini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde doğal gaza ve elektriğe yüzde 38 zam gelmesinin ardından faturasının kabarık gelmesinden ve fatura ödemede güçlük çeken müşterilerine yönelik yeni bir kampanya düzenleyen QNB Finansbank, kampanyaya katılan müşterilerine 300 TL fatura yardımı yapacak.

Buna göre, QNB Finansbank vadesiz hesabından ya da CardFinans ve QNB First logolu kredi kartıyla, 31 Ağustos’a kadar verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 100 lira olmak üzere, toplamda 300 liraya kadar 25 gün geçerli ParaPuan verilecek.

f197ad17-aa44-476e-b292-693e3ce54a36-qnb-finansbank.webp

QNB FİNANSBANK 300 TL FATURA DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 31 Ağustos’a kadar CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesaptan verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için geçerli olacak. Kampanya boyunca iptal edilip tekrar verilen talimatlardan ödül kazanılamayacak.

Verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 100 lira olmak üzere, toplamda en fazla 300 lira değerinde ParaPuan kazanılacak. Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 31 Ocak 2025’e kadar minimum bir kere ödenmesi ve verilen talimatların 28 Şubat 2025’e kadar açık olması gerekecek.

Bu tarihe kadar talimatların iptali halinde verilen ParaPuan ödülü geri alınacak. ParaPuan'ın kullanılması durumunda kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstresine borç olarak kaydedilecek. Hesaptan verilen talimatlar için 30 Eylül’e kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan ParaPuan 1-10 Ekim arasında CardFinans Nakit kartına yüklenecek.

Kredi kartından verilen talimatlar için kazanılan ödül faturanın ödendiği ayın son iş günü, CardFinans veya QNB First logolu kredi kartına yüklenecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ