Emekliye 2 Bin 100 TL’lik Yeni Destek Paketi Geliyor! Emekliler Resmen Turnayı Gözünden Vurdu!

Emekliye 2 Bin 100 TL’lik Yeni Destek Paketi Geliyor! Emekliler Resmen Turnayı Gözünden Vurdu!
Birçok kurum ve kuruluş da emeklilere yönelik ek destek paketleri açıklamaya devam ederken, bir destek paketi de Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Buna göre, Ankara’daki emeklilere 2 bin 100 TL’lik yardım yapılacak. İşte merak edilenler…

En düşük emekli maaşının artmasına rağmen yüksek enflasyon nedeniyle geçinmekte zorlanan emeklilere çeşitli kurum ve kuruluşlar yeni destek paketi açıklarken, bir paket de Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden geldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara’da ikamet eden ve ekonomik zorluk yaşayan emeklilere ilişkin destek paketlerine devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, sosyal yardım programları çerçevesinde 41 bin 795 hak sahibi emekliye, 12’nci defa 1500 liralık para yardımı yapıldığını söyledi.

enflasyon-artiyor-kagit-para-artiyor-1007717-5.jpg

BAŞKAN YAVAŞ’TAN AÇIKLAMA

Ankara Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda, emeklilere her ay düzenli olarak 600 liralık et yardımı da yapıyor. Başkan Mansur Yavaş, bu desteklerin emekliler için son derece önemli olduğunu ve belediyenin her zaman Ankara’da ikamet eden emeklilerin yanında olacağını paylaştı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabı X’ten açıklama yapan Başkan Yavaş, “Ekonomik zorluklarla mücadele eden ve sosyal yardım alma şartlarını taşıyan 41.795 emeklimize, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak on ikinci kez 1500’er TL destek ödemesi gerçekleştirdik. Ayrıca, emeklilerimize her ay 600 TL et desteği sağlamaya devam ediyoruz. Her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.