Emekliye 1500 TL Para İadesi Başladı! İadeler IBAN Numarasına Yatıyor!

Emekliye 1500 TL Para İadesi Başladı! İadeler IBAN Numarasına Yatıyor!
Ziraat Bankası, ağustos ayına yönelik yeni kampanyalar düzenlemeye devam ederken, emeklilere yönelik hazırladığı bir kampanyayla 1500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, başvuru şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

En fazla kampanya düzenleyerek müşterilerine para iadesi, artı taksit ve indirim gibi fırsatlar sağlayan Ziraat Bankası, her ay olduğu gibi ağustos ayı kapsamında da arka arkaya yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Ziraat Bankası, yeni hazırladığı kampanya kapsamında banka müşterisi emeklilere 1500 TL para iadesi yapacağını duyurdu.

Buna göre, bu kampanyaya katılan ve Aylığını Ziraat Bankası’ndan alan Bankkart müşterisi emekliler, kampanya sürecinde Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile eczane, optik ve sağlık sektöründe yer alan Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS'undan bir kerede gerçekleştirecekleri her 750 lira ve üzeri alışverişlerinde 75 lira, toplam 1500 lira Bankkart Lira kazanabilecek. Böylece, söz konusu kampanyaya katılan müşteriler, 1500 TL para iadesi almış olacak.

img-3214.jpeg

ZİRAAT BANKASI 1500 TL BANKKART LİRA KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 31 Ağustos’a kadar geçerli olacak. Kampanyadan emekli aylığını Ziraat Bankası’ndan alan Bankkart müşterisi emekliler yararlanabilecek ve kampanyadan yararlanabilmek için harcamalardan önce Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya S1500 yazıp 4757 'ye SMS göndererek kampanyaya katılım sağlanabilecek.

Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecek. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren emeklilerinkartlarına anında aktarılacak. Bir emekli, kampanya döneminde en fazla 1.500 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Kampanyaya asıl kart müşterisi olan emekliler katılım sağlayabilecek. Kampanyaya katılmış asıl kartlara bağlı ek kartlar ile yapılan işlemler de asıl kartın kampanya harcamalarına eklenecek. Bankkart Başak, Bankkart Business, Bankkart Ücretsiz ürünleriyle yapılan işlemler, karta para yükleme işlemleri, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil olmayacak.

Kampanya dönemi içerisinde emekli aylığını farklı bir bankaya taşıyan emeklilerin yüklenen Bankkart Liraları geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ