Emekliye 12 Bin TL Para İadesi IBAN'a Yatmaya Başladı!

Emekliye 12 Bin TL Para İadesi IBAN'a Yatmaya Başladı!
Milyonlarca emekli, yeni yılda en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını merak ederken, Vakıfbank’tan emeklilere müjdeli bir haber geldi. Buna göre, Vakıfbank, emeklilere 12 bin TL para iadesi yapacak. İşte merak edilenler…

Temmuz ayında en düşük emekli maaşının 10 bin TL’den 12 bin 500 TL’ye çıkmasının ardından Ocak 2025 itibarıyla zamlı maaşların ne kadar olacağı da merak konusu oldu. Milyonlarca emekli, zamlı maaş hesaplamalarını takip ederken, Vakıfbank da emeklilere yönelik güzel bir haber verdi.

Vakıfbank, düzenlediği emekli promosyonu kampanyası kapsamında emeklilere 12 bin TL promosyon ödemesi yapacağını ve emeklilerin yapacağı harcamalarda da 12 bin TL para iadesi yapacağını açıkladı.

Buna göre, Maaşını VakıfBank'a taşıyacak SGK emeklilerine, 12 bin liraya kadar promosyona ek olarak VakıfBank Troy Emekli Kredi Kartı ve Troy Emekli Bankomat Kartı ile gerçekleştirecekleri harcamalarda aylık bin liraya ve bir yılda ise toplamda 12 bin liraya kadar iade yapılacak.

shutterstock2099695366emekliuzunjpg-lp8wokyfhkec7r-xvlstww.jpg

VAKIFBANK 12 BİN TL PARA AİDESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyadan 1 Temmuz-31 Aralık 2024 tarihleri arasında SGK Emekli maaşını VakıfBank’a taşıyan veya yeni emekli olmuş ilk maaş bankası VakıfBank olan SGK emeklilerimiz faydalanabilecek.

Mevcut maaş alan SGK emekli müşterilerimiz kampanyaya dahil olmayacak.

Mevcut 12 bin lira nakit promosyona ek olarak, VakıfBank Emekli Troy logolu Bankomat Kart ve VakıfBank Emekli Troy logolu Kredi Kartı alan yeni emekli maaş müşterilerine özel, bir sene süresince gerçekleştirecekleri harcamalardan aylık kart bazında (Banka kartı ve Kredi Kartı ayrı ayrı olmak üzere) 500 lira, senelik toplamda 6 bin lira; her iki kart kullanıldığında ise aylık maksimum toplam bin lira, bir yıl boyunca ise en fazla toplam 12 bin liraya kadar nakit ödeme fırsatı sunulacak.

İlgili ayda Emekli Troy Bankomat Kart veya Emekli Troy Kredi Kartı ile kart bazında gerçekleşen harcamaların toplamının 500 lira ve üstünde olması halinde en fazla 500 lira; 500 liradan düşük olması halinde ise gerçekleşen harcama toplamı kadar nakit ödeme yansıtılacak. 500 liradan az olması halinde, aradaki fark bir sonraki aya devredilmeyecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ