Emekliye 1.000 TL Alışveriş Desteği 2024! Bu Ay Hesaplara Yatacak!

Emekliye 1.000 TL Alışveriş Desteği 2024! Bu Ay Hesaplara Yatacak!
Birçok kurum ve kuruluş emekliye peş peşe yeni destekler açıklarken, Ziraat Bankası da düzenlediği bir kampanya kapsamında emekliye bin liralık alışveriş desteği vereceğini açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası, ağustos ayına yönelik düzenlediği kampanyalarını bir bir açıklarken, bu ay emeklilere ilişkin kampanyalarına da ağırlık verdiğini duyurdu. Bu kapsamda, emekliye market ve sağlık harcamalarında 1500 liraya kadar para iadesi yapacağını açıklayan Ziraat Bankası, yine emeklilere yönelik yeni kampanyasını paylaştı.

Buna göre, söz konusu kampanyaya katılım sağlayan emekli aylığını Ziraat Bankası’ndan alan Bankkart müşterileri, kampanya sürecinde Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde Bankkart POS'undan tek seferde yapacakları her bin lira ve üzeri harcamalarında 100 lira, toplam bin lira Bankkart Lira kazanabilecek.

ziraat-bankasi.jpg

ZİRAAT BANKASI EMEKLİYE ALIŞVERİŞ DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 1-31 Ağustos 2024 tarihlerinde geçerli olacak ve kampanyadan sadece emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan Bankkart müşterileri yararlanabilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için harcamadan önce Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr resmi internet sitesinden ya da G1000 yazıp 4757 'ye SMS göndererek kampanyaya katılım sağlanabilecek.

Kuyum sektöründe yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayacak ama aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecek. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecek.

Bir müşterinin kampanya döneminde en fazla bin lira tutarın Bankkart Lira kazanabilecek. Kampanyaya asıl kart müşterileri katılabilir ve kampanyaya katılım sağlayan asıl kartlara bağlı ek kartlar ile yapılan işlemler de asıl kartın kampanya harcamalarına dahil edilecek.

Bankkart Başak, Bankkart Business, Bankkart Ücretsiz ürünleriyle yapılan işlemler, karta para yükleme işlemleri, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil olmayacak.

Kampanya dönemi içerisinde maaşını farklı kuruma taşıyan müşterilerimizin yüklenen Bankkart Liraları geri alınacak. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ