Emekli, Memur, İşçi ve Öğrenciye 300 TL Fatura Desteği!

Emekli, Memur, İşçi ve Öğrenciye 300 TL Fatura Desteği!
Geçtiğimiz aylarda elektrik ve doğal gaza gelen yüzde 38 oranındaki zammın ardından vatandaşlar fatura yardımı alacağı kurumları araştırırken, QNB Finansbank ise 300 TL fatura desteği vereceğini duyurdu. İşte merak edilenler…

Elektrik ve doğal gaza yüzde 38 oranında zam gelmesinin ardından bazı internet servis sağlayıcıları da internet paketlerine zam yaptı. Bunun ardından fatura ödemekte zorlanan vatandaşlar da fatura desteği alabileceği kurumları araştırmaya başladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın elektrik ve doğal gaz tüketim desteği vermesine rağmen; su, telefon ve internet faturalarına yönelik bir sosyal yardım projesinin olmaması nedeniyle vatandaşlar da fatura desteği konusunda bankaların düzenlediği otomatik fatura ödeme talimatı kampanyalarına yönelmeye başladı.

Bu kapsamda, birçok bankanın yanı sıra, QNB Finansbank da otomatik fatura ödeme talimatına yönelik bir kampanya düzenledi ve bu kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 300 TL fatura desteği vereceğini duyurdu.

Buna göre, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartıyla veya QNB Finansbank vadesiz hesabından 30 Eylül’e kadar verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 100 lira olmak üzere, toplamda 300 liraya kadar 25 gün geçerli ParaPuan verilecek.

qnb.png

QNB FİNANSBANK 300 TL FATURA DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 28 Şubat 2025’e kadar minimum bir defa ödenmesi ve verilen talimatların 31 Mart 2025’e kadar açık olması gerekecek. Bu tarihe kadar talimatların iptali halinde verilen ParaPuan ödülü geri alınacak. ParaPuan'ın kullanılması halinde ise kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstreye borç olarak yansıyacak.

Hesaptan verilen talimatlar için 31 Ekim 2024’e kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekecek. Kazanılan ParaPuan ise 1-10 Kasım 2024 tarihlerinde CardFinans Nakit kartına aktarılacak.

Kredi kartından verilen talimatlar için kazanılan ödül faturanın ödendiği ayın son iş günü, CardFinans veya QNB First logolu kredi karta aktarılacak. Ödeme tarihinde kredi kartı limitinin yetersiz olması halinde fatura ödeme işlemi yapılmayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ