Emekli, İşçi ve Öğrenciye 250 TL Fatura Desteği!

Emekli, İşçi ve Öğrenciye 250 TL Fatura Desteği!
Akbank, düzenlediği bir kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 250 TL fatura desteği vereceğini açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

En fazla kampanya düzenleyerek müşterilerine indirim, para iadesi ve artı taksit gibi avantajlar sunan Akbank, ağustos ayı kapsamında düzenlediği bir kampanyayla 250 TL fatura desteği vereceğini açıkladı. Akbank, kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceğini ve kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin acele etmesi gerektiğini duyurdu.

Buna göre, ağustos ayında vereceğiniz tüm yeni fatura talimatları için, FATURAC yazıp 4566’ya gönderen Akbank müşterileri, 1 yeni fatura için 50 lira, 2 yeni fatura için 100 lira, 3 yeni fatura için 150 lira, 4 yeni fatura için 200 lira ve 5 yeni fatura için ise 250 lira chip-para kazanacak. Böylece, 5 adet otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere 250 TL fatura desteği verilmiş olunacak.

thumbs-b-c-099a6212f1be893edd5041729b229c8f.jpg

AKBANK 250 TL FATURA DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya müşteri bazında gerçekleşecek. Ağustos ayında kampanyaya dahil olan kartlarla verilecek tüm fatura ödeme talimatlarından en fazla 250 TL chip-para kazanılacak.

Kampanya doğrultusunda kazanılacak ödül tutarı 5 Eylül’e karta chip-para olarak yüklenecek. Ödül, yalnızca yeni verilecek talimatlar için geçerli olacak. Kredi kartından verilen otomatik fatura ödeme talimatları iptal edip tekrar verilmesi ya da banka hesabına tanımlı olan fatura ödeme talimatlarını iptal edilip kredi kartından verilmesi durumunda kampanyadan faydalanılamayacak.

Hesaptan verilen talimatlar kampanya kapsamında yer almayacak. Kampanyadan ödül kazanılması halinde, ödül yükleme tarihi itibarıyla 6 ay içerisinde iptal etmemek ve otomatik ödeme talimatı verilen faturaların tahsilatının karttan yapılmış olması gerekecek. Aksi halde chip-para taahhüt sonunda geri alınacak.

Talimat doğrultusunda kredi kartından yapılacak fatura ödemelerinde bankanın belirlediği otomatik fatura ödeme faizi uygulanacak. Ekstre asgari borcunun son ödeme tarihine kadar hiç ödenmemesi veya kısmi ödenmesi halinde, faturanın ödenme tarihinden son ödeme tarihine kadar fatura faiz oranı, son ödeme tarihinden borç kapanana kadar ödenmemiş asgari üzerinden fatura (nakit) gecikme faiz oranı ve asgari tutarı aşan kısım üzerinden fatura faiz oranı işletilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ