Elektrikli Fiat Doblo Cargo 772 Bin TL’ye Düştü!

Elektrikli Fiat Doblo Cargo 772 Bin TL’ye Düştü!
Son dönemlerde elektrikli araçlar Türkiye dahil birçok ülkede büyük satış rakamlarına ulaşırken, Fiat ise şartları sağlayan vatandaşlara elektrikli Doblo Cargo’yu 772 Bin TL’ye satışa sunacağını duyurdu. İşte merak edilenler…

Dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanan ülkelerden biri olan Türkiye’de hem akaryakıt fiyatları hem de araç fiyatları günden güne artmaya devam ediyor. Bu kapsamda, sıfır ve ikinci el otomobil fiyatları rekor seviyelere ulaşırken, benzin, motorin ve otogaza da sürekli yeni zam haberleri geliyor.

Bu kapsamda, vatandaşlar da uygun fiyatlı otomobil almanın yollarını araştırırken, elektrikli otomobillerin de revaçta olması ve düşük maliyeti sayesinde uygun fiyatlı elektrikli otomobil almak için çabalıyor.

Birçok otomobil üreticisi, elektrikli araç teknolojisine ağırlık verirken, Fiat ise yeni çıkardığı elektrikli araçlarla piyasadaki yerini sağlamlaştırıyor. Bu kapsamda, hafif ticari araç sınıfındaki yeni elektrikli araç olan E - Doblo Cargo’yu satışa çıkaran Fiat, bu aracın normal fiyatı 1 milyon 389 bin 900 TL olmasına rağmen şartları sağlayan vatandaşlara 772 bin 167 TL’ye satışa sunacağını duyurdu.

Elektrikli Fiat Doblo 2023 son çeyreğinde Türkiye'de | TEHADTEHAD

ELEKTRİKLİ FİAT DOBLO CARGO’DA DEV İNDİRİM

Fakat Fiat, bu indirimi sadece ÖTV indirimi kapsamında yapacağını ve ÖTV indirimi hakkına sahip olanların bu indirimden yararlanacağını açıkladı. Bu kapsamda, vatandaşların da ÖTV indiriminden faydalanması için yüzde 40 ve üzeri engelli olması ve engelli olduğuna ilişkin sağlık raporu alması gerekiyor.

Bu sağlık raporuna sahip olan vatandaşlar, ÖTV indirimi kapsamında sıfır otomobilleri oldukça uygun fiyatlara ve aynı zamanda, Fiat’ın E - Doblo Cargo modelini de 772 bin 167 TL’ye satın alabiliyor.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ