Elektrik, Su, Doğal Gaz, İnternet ve Telefon Faturasına 300 TL Destek Geliyor!

Elektrik, Su, Doğal Gaz, İnternet ve Telefon Faturasına 300 TL Destek Geliyor!
Faturası kabarık gelen ve fatura ödemekte zorlanan vatandaşlara QNB Finansbank’tan müjdeli bir haber geldi. QNB Finansbank, düzenlediği bir kampanya kapsamında müşterilerine 300 TL fatura desteği vereceğini duyurdu. İşte ayrıntılar…

1 Temmuz itibarıyla elektriğe yüzde 38 zam gelmesinin ardından geçtiğimiz günlerde doğal gaza da aynı oranda zam gelmiş ve zamlı tarifelerin 1 Ağustos itibarıyla geçerli olacağı duyurulmuştu. Yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle su ve telekomünikasyon ödemelerine de zam gelmesi beklenirken, QNB Finansbank’tan da faturası kabarık gelen müşterilerine müjdeli bir haber geldi.

Ağustos ayı kapsamında yeni kampanyalar düzenleyen QNB Finansbank, otomatik fatura ödeme talimatına yönelik düzenlediği bir kampanyayla müşterilerine toplamda 300 TL fatura desteği sağlayacağını duyurdu.

Buna göre, QNB Finansbank vadesiz hesabı üzerinden veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartla, 31 Ağustos’a kadar verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 100 lira olmak üzere, toplamda 300 liraya kadar 25 gün geçerli ParaPuan hediye edilecek. Bu sayede, söz konusu kampanyaya katılan müşteriler, 300 liraya varan fatura desteği almış olacak.

f197ad17-aa44-476e-b292-693e3ce54a36-qnb-finansbank.webp

QNB FİNANSBANK FATURA DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 31 Ağustos’a kadar CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için geçerli olacak. Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamayacak.

Verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 100 lira olmak üzere, toplamda en fazla 300 lira değerinde ParaPuan kazanılacak.

Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 31 Ocak 2025 tarihine kadar minimum bir defa ödenmesi gerekecek ve verilen talimatların 28 Şubat 2025 tarihine kadar açık olması yeterli olacak.

Bu tarihe kadar talimatların iptal olması halinde verilen ParaPuan ödülü geri alınacak. ParaPuan'ın kullanılmış olması durumunda kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak kaydedilecek. Hesaptan verilen talimatlar için 30 Eylül’e kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan ParaPuan 1-10 Ekim tarihlerinde CardFinans Nakit kartına yüklenecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ