Elektrik, Su, Doğal Gaz, İnternet ve Telefon Faturalarına 500 TL Destek Sağlanacak!

Elektrik, Su, Doğal Gaz, İnternet ve Telefon Faturalarına 500 TL Destek Sağlanacak!
Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Halkbank, düzenlediği bir kampanyaya katılım sağlayan müşterilerine 500 TL fatura desteği sağlayacağını duyurdu. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Geçtiğimiz günlerde doğal gaz ve elektriğe gelen zamların ardından bazı internet şirketleri de internet faturalarına zam yapıldığını açıkladı. Peş peşe gelen zam haberlerinin ardından yakın zamanda suyun da zamlanması bekleniyor.

Hal böyle olunca, vatandaşlar da faturalarından tasarruf etmenin yollarını ararken, Halkbank’tan müjdeli bir haber geldi. Halkbank, otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine 500 TL’ye kadar fatura desteği vereceğini açıkladı.

Buna göre, Bireysel kredi kartı müşterilerinin 31 Ağustos’a kadar kredi kartlarından ya da vadesiz hesaplarından verecekleri her yeni otomatik fatura talimatı için 50 lira, toplamda 500 lira ParafPara verilecek.

img-2406.jpeg

HALKBANK OTOMATİK FATURA ÖDEME TALİMATI KAMPANYASI

Kampanyaya katılmak için 31 Ağustos’a kadar Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması ya da FATURA yazıp 3404'e SMS gönderilerek kampanyaya katılınması, sonrasında bireysel kredi kartından veya Halkbank’ta kayıtlı bulunan vadesiz hesabından otomatik fatura talimatı verilmesi gerekecek.

Kampanyadan ödül kazanılabilmesi için, talimat vermeden önce mutlaka kampanyaya katılım sağlanması yeterli olacak. Kampanya kapsamında bir müşterinin her yeni otomatik fatura ödeme talimatından 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara kazanacak.

Kampanya doğrultusunda kazanılan ParafParalar, 10 Eylül’de, kredi kartından verilen talimatlar için talimatın tanımlandığı açık ve kullanılabilir kredi kartına, vadesiz hesaptan verilen talimatlar için, ödül tarihi itibariyle en son kullanılan, açık ve kullanılabilir durumdaki kredi kartına yüklenecek.

Kampanya başlangıç tarihi itibariyle aktif olan talimatların iptal edilerek tekrar talimat verilmesi durumunda, verilen talimat kampanyaya dahil edilmeyecek. Bir müşterinin kredi kartından veya vadesiz hesabından tanımlı olan fatura talimatının iptal edilerek farklı bir müşteri tarafından tekrar verilmesi durumunda, verilen talimat kampanyaya dahil olmayacak.

Vadesiz hesaptan verilen talimatların iptal edilerek kredi kartından ya da kredi kartından verilen talimatın iptal edilerek vadesiz hesaptan verilmesi durumunda verilen talimat kampanyaya dahil olmayacak.