Çiftçilere Yeni Destekleme Müjdesi! Başvurular Başladı!

Çiftçilere Yeni Destekleme Müjdesi! Başvurular Başladı!
2024 yılı arıcılık destekleme başvurularının başladığını açıklayan Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, başvuruların başladığını ve 18 Ekim’e kadar devam edeceğini duyurdu. İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye’nin dört bir yanındaki üreticilere sağladığı desteklerine devam ediyor. Bakanlık, bu kapsamda Şanlıurfalı üreticilere yeni destekleme ödemesi yapacağını açıkladı.

Bu doğrultuda, Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü de 2024 yılı arıcılık destekleme müracaatlarının başladığını paylaştı. Müdürlüğün sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklaya göre, müracaatlar 18 Ekim’e kadar devam edecek.

thumbs-b-c-aff1baab3705faa76f78d008933cf471.jpg

ŞANLIURFA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA

Şanlıurfa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, arıcılık destekleme müracaatlarına ilişkin şu duyuruyu yaptı:

“Birlik üyesi olan yetiştiriciler, başvurularını üye oldukları yetiştirici birliklerine yapabilecekler. Birlik üyesi olmayan yetiştiriciler ise başvurularını İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine gerçekleştirecekler.”

Üreticilerin söz konusu destekleme olanağından faydalanabilmesi amacıyla belirtilen tarihe kadar müracaatlarını yapması gerektiğini ve 18 Ekim’den sonra yapılacak müracaatların geçersiz olacağı ifade edildi.