Çiftçilere Mazot Desteği Müjdesi! Ödeme Tarihleri Erkene Alındı!

Çiftçilere Mazot Desteği Müjdesi! Ödeme Tarihleri Erkene Alındı!
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepli çiftçilere müjdeli bir haber vererek mazot desteğinin erken bir tarihe alındığını açıkladı. İşte ayrıntılar…

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2024 yılı mazot desteğinin çiftçilere erken tarihte ödenmesi konusunda karar aldıklarını açıkladı. Çiftçiler ise Başkan Şahin’in aldığı bu karardan oldukça memnun olduğunu ifade ederken, Şahin’in çiftçilere verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.

Tarım alanlarında verimliliği artırmak ve üreticilerin üretim olanaklarına katkı sunmak amacıyla çalışmalarına devam eden Başkan Fatma Şahin, Nizip ilçesindeki kırsal mahallelerde çiftçilerle buluştu. Başkan Şahin, burada çiftçilerin karşılaştığı zorlukları yerinde dinledi ve bu sorunlara en kısa sürede çözüm bulacaklarını ifade etti.

Üreticilerin mazot desteği, aşılama, yem desteği, sulama projeleri, fide, fidan ve tohum yardımları gibi pek çok alanda arzu ettiği isteklerinin hızlı bir şekilde değerlendirilmesi ise Nizip’te ikamet eden çiftçiler tarafından oldukça sevinçle karşılandı.

unnamed.png

MAZOT DESTEĞİ ÇİFÇİLERE NEFES OLUYOR

Başkan Fatma Şahin, kırsal mahalleleri gezerken, yalnızca mazot desteğiyle sınırlı kalmayıp, üreticilerin her alandaki ihtiyaçlarını karşılamaya ilişkin çalışmalarını sürdüreceklerinin altını çizdi ve bu tür desteklerin tarımsal faaliyetlerin devamlılığı bakımından oldukça önemli olduğunu söyledi.

Çiftçiler ise Başkan Şahin’in tarıma ve çiftçilere verdiği desteği ve problemlere karşı gösterdiği duyarlılığı memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederken, bu tür desteklerin sürmesine yönelik beklentilerini de paylaştı.

Bunun yanı sıra, çiftçiler, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin çiftçilere sağladığı mazot desteği konusunda oldukça memnun olduklarını ifade ederek, “Çoğu çiftçimiz mazot parası bulamıyor. Dolayısıyla mazot desteği bizlere nefes oluyor” dedi.