Chery Tiggo8 Pro 935 Bin TL’ye Düştü! Satışlar Az Önce Başladı!

Chery Tiggo8 Pro 935 Bin TL’ye Düştü! Satışlar Az Önce Başladı!
Son dönemlerin en gözde otomobil üreticilerinden Chery, şartları sağlayan vatandaşlara özel olarak Tiggo8 Pro’nun 935 bin TL’ye düştüğünü açıkladı. Peki, kimler bu fırsattan yararlanabilecek? İşte detaylar…

Türkiye’de otomobil fiyatlarının son yıllarda rekor seviyelere yükselmesi nedeniyle uygun fiyatlı otomobil satın almanın yollarını arayan vatandaşlara Chery’den müjdeli bir haber geldi. Chery, rekor satış rakamlarına ulaşan Tiggo8 Pro modelini şartları sağlayan vatandaşlar için 935 bin TL’ye düşürdü.

Aranan koşulları yerine getiren kişiler için Tiggo8 Pro modeline 748 bin TL indirim yapan Chery, gerekli şartları açıkladı. Buna göre, Chery Tiggo8 Pro modelini 935 bin TL’den başlayan fiyatlarla satın almak için ÖTV indiriminden faydalanmak gerekiyor.

Devlet, yüzde 40 ve üzeri engelli vatandaşlara sıfır araç alımlarında ÖTV indirimi uyguluyor. Bu kapsamda, ÖTV indiriminden faydalanmak için yüzde 40 ve üzeri engelli olduğuna ilişkin sağlık raporu almak gerekiyor.

tiggo8-pro-1.jpg

CHERY TİGGO8 PRO’YA 748 BİN TL İNDİRİM

Söz konusu sağlık raporu, tam teşekküllü hastanelerde yapılan birtakım tetkikler sonucunda veriliyor. Bu sağlık raporuna sahip olan vatandaşlar, sıfır otomobilleri ÖTV indirimi ile oldukça uygun fiyatlara satın alırken, Chery ise Tiggo8 Pro modelini ÖTV indirimi kapsamında 935 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıyor.

Peki, Chery Tiggo8 Pro modelinin ÖTV’siz fiyatları ne kadar? İşte Chery Tiggo8 Pro ÖTV indirimli fiyat listesi…

Tiggo8 Pro Luxury 1.6TGDI ÖTV indirimli engelli satış fiyatı 935 bin TL

Tiggo8 Pro Excellent 1.6TGDI ÖTV indirimli engelli satış fiyatı 996 bin 111 TL

Tiggo8 Pro Avantgarde 1.6TGDI ÖTV indirimli engelli satış fiyatı 1 milyon 093 bin 333 TL