Chery Tiggo7 Pro’ya 638 Bin TL İndirim! Satışlar Pazartesi Başlıyor!

Chery Tiggo7 Pro’ya 638 Bin TL İndirim! Satışlar Pazartesi Başlıyor!
Son dönemlerde otomobil piyasasında adından sıkça söz ettiren Chery, Tiggo7 Pro modeline şartları sağlayan vatandaşlara özel olarak 638 bin TL indirim yaptı. Peki, kimler bu fırsattan yararlanabilecek? İşte detaylar…

Chery, son dönemlerde Türkiye piyasasında fırtına gibi eserken, üstün performansı, teknolojisi ve aynı zamanda, uygun fiyatlı otomobil sahibi olmak isteyen kişilerin gözde otomobil modellerinden biri haline geldi.

Bu nedenle, sıfır otomobillere gücü yetmeyen vatandaşlar, uygun fiyata Chery Tiggo7 Pro satın almak için hem bu aracın özelliklerini hem de fiyatını araştırmaya başladı. Chery ise şartları sağlayan vatandaşlara Tiggo7 Pro modelini 787 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı.

chery-tiggo7-pro1.jpg

CHERY TİGGO7 PRO 787 BİN TL’YE DÜŞTÜ

Fakat, bu kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin bazı şartları sağlaması gerektiğin duyuran Chery, bu şartları da paylaştı. Buna göre, Chery Tiggo7 Pro’ya 787 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olmak isteyen kişilerin yüzde 40 ve üzeri engelli olması ve bu engelini tam teşekküllü bir hastaneden alacağı sağlık raporuyla belgelendirmesi gerekecek.

Bu kapsamda, söz konusu sağlık raporuna sahip olan vatandaşlar, sıfır otomobilleri ÖTV muafiyetiyle oldukça uygun fiyatlara satın alabilecek. Chery Tiggo7 Pro da ÖTV indirimiyle beraber 638 bin TL indirimle satışa sunulacak.

Peki, ÖTV’siz Chery Tiggo7 Pro fiyatları ne kadar? İşte ÖTV indirimli Chery Tiggo7 Pro fiyat listesi…

Tiggo7 Pro Comfort 1.6TGDI 787 bin 778 lira

Tiggo7 Pro Luxury 1.6TGDI 857 bin 222 lira

Tiggo7 Pro Excellent 1.6TGDI 918 bin 333 lira

Tiggo7 Pro Avantgarde 1.6TGDI 973 bin 889 lira