Chery Tiggo7 Pro Az Önce 787 Bin TL’ye Düştü!

Chery Tiggo7 Pro Az Önce 787 Bin TL’ye Düştü!
Türkiye piyasasına hızlı bir giriş yapan ve son dönemlerde oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşan Chery, şartları sağlayan vatandaşlara Tiggo7 Pro modelini 787 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardığını açıkladı. İşte detaylar…

Ekonomik krizin olumsuz etkilerinden biri olarak bilinen yüksek enflasyon, Türkiye’de son yıllarda varlığını fazlasıyla hissettirirken, yüksek enflasyonun yanı sıra döviz kurundaki artış ve TL’deki değer kaybı da neredeyse her ürüne rekor zamların gelmesine neden oldu.

Söz konusu zamlardan sıfır ve ikinci el otomobiller de nasibini alırken, Türkiye’de otomobil fiyatları resmen fahiş seviyelere yükseldi. Bu nedenle, ikinci el otomobil fiyatları bile 1 milyon TL’ye dayandı. Son dönemlerde otomobil piyasasında yüzde 25’e varan indirimlere rağmen otomobil fiyatları hâlâ yüksek seyrederken, vatandaşlar da uygun fiyatlı otomobil almanın yollarını araştırmaya başladı.

Bu kapsamda, Çin merkezli Chery üstün teknolojik özellikleriyle donatılmış Tiggo 7 Pro’yu cazip fiyatlarla satışa sunarken, Chery’in şartları sağlayan vatandaşlar için bu modeli 787 bin TL’den başlayan fiyatlarla da satışa çıkardığı öğrenildi.

chery-tiggo7-pro1.jpg

ŞARTLARI SAĞLAYANLARA 787 BİN TL’YE CHERY TİGGO7 PRO

Fakat, Chery Tiggo7 Pro’ya 787 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilmek için bazı şartları sağlamak gerekiyor. Bu kapsamda, yüzde 40 ve üzeri engelli olmak ve bu engeli tam teşekküllü bir hastaneden alınacak bir sağlık raporuyla belgelendirmek gerekiyor.

Bu şartları sağlayan vatandaşlar devletin sıfır otomobillere sağladığı ÖTV indiriminden faydalanabiliyor ve bu kapsamda, Chery Tiggo7 Pro’ya ÖTV’siz 787 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor. Peki, ÖTV indirimli Chery Tiggo7 Pro fiyatları ne kadar? İşte ÖTV muafiyetli Chery Tiggo7 Pro fiyat listesi…

Tiggo7 Pro Comfort 1.6TGDI 787 bin 778 lira

Tiggo7 Pro Luxury 1.6TGDI 857 bin 222 lira

Tiggo7 Pro Excellent 1.6TGDI 918 bin 333 lira

Tiggo7 Pro Avantgarde 1.6TGDI 973 bin 889 lira