Chery Omoda 5’e 612 Bin TL Eylül İndirimi! Fiyatı 765 Bin TL’ye Düştü!

Chery Omoda 5’e 612 Bin TL Eylül İndirimi! Fiyatı 765 Bin TL’ye Düştü!
Son dönemlerde yollarda sıkça görülen Chery, şartları sağlayan vatandaşlara Omoda 5 modelini 612 bin TL indirimle 765 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkaracağını açıkladı. Peki, kimler bu aracı 765 bin TL’ye satın alabilecek? İşte detaylar…

Türkiye’de sıfır ve ikinci el otomobil sektöründe yaşanan rekor fiyat artışlara nedeniyle araç satın almak isteyenler nakit sorunu yaşadığı için satın alamıyor. Kredi faizlerinin de yüksek olması, birçok sektörde olduğu gibi otomobil sektöründe de satışların durgunlaşmasına neden oluyor.

Yüksek fiyatlar nedeniyle otomobil alamayan vatandaşlar, uygun fiyatlı otomobil satın almanın yollarını arıyor. Bu kapsamda, özellikle Chery, son dönemlerde en çok adından söz attıran otomobil üreticilerinden biri olmayı başarıyor.

Çin merkezli Chery, yüksek teknolojik özellikleri, konforu ve bunun yanı sıra, uygun fiyatıyla otomobil satın almak isteyenlerin en çok beğendiği otomobil markaları arasında geliyor. Chery, Türkiye’de en çok tutulan Omoda 5 modelini de şartları sağlayan vatandaşlar için 612 bin TL indirimle satışa sunuyor.

chery-omoda-5.jpg

CHERY OMODA 5 765 BİN TL’YE DÜŞTÜ

Bu kapsamda, Chery Omoda 5, 765 bin TL’den başlayan fiyatlarla otomobil satın almak isteyenleri bekliyor. Ancak Chery, bu indirimi sadece ÖTV muafiyetinden yararlanan vatandaşlara özel olarak yapıyor. Bu nedenle, bu indirimden yararlanmak için ÖTV muafiyetinden de yararlanmak gerekiyor.

ÖTV muafiyetinden yararlanmak için yüzde 40 ve üzeri engelli olmak ve bu durumu belgelendirmek için tam teşekküllü bir hastaneden sağlık raporu almak gerekiyor. Bu sağlık raporuna sahip olan vatandaşlar, sıfır otomobilleri oldukça uygun fiyatlara satın alabiliyorken, Chery ise Omoda 5 modelini ÖTV’siz fiyatla 765 bin TL’den başlayan fiyatla satışa çıkarıyor.

Peki, ÖTV indirimli Chery Omoda fiyatları ne kadar? İşte ÖTV muafiyetli Chery Omoda fiyat listesi…

Omoda5 Comfort 1.6TGDI 765 bin 556 lira

Omoda5 Luxury 1.6TGDI 815 bin 556 lira

Omoda5 Excellent 1.6TGDI 876 bin 667 lira