Bu İşlemi Yapan Araç Sahiplerine Ödedikleri Paralar İade Edilecek!

Bu İşlemi Yapan Araç Sahiplerine Ödedikleri Paralar İade Edilecek!
Ağustos ayı kapsamında düzenlediği yeni kampanyasını duyuran Yapı Kredi, kampanya kapsamında 600 TL para iadesi yapılacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte konuya ilişkin merak edilen her şey…

Her ay birçok kampanya düzenleyerek müşterilerine çeşitli imkânlar sunan Yapı Kredi, ağustos ayı kapsamında geçerli olacak yeni kampanyasını duyurdu. Gıdadan teknolojiye, tatilden eğitime kadar birçok alanda kampanya düzenleyen Yapı Kredi, şimdi de araç sahiplerine yönelik yeni bir kampanya hazırladı.

Buna göre, Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Mobil`den Yapı Kredi kredi kartı ile alınan Kasko sigortasında poliçe brüt priminin yüzde 10`u kadar Worldpuan hediye edilecek ve kampanyaya katılan bir müşteri, 600 TL Worldpuan kazanabilecek. Böylece, bu kampanyaya katılan araç sahibi Yapı Kredi müşterileri, 600 TL para iadesi almış olacak.

yapikredi-depo-16-9-1574492891.jpg

YAPI KREDİ KASKO SİGORTASI KAMPANYA DETAYLARI

Söz konusu kampanya 31 Ağustos’a kadar geçerli olacak ve kampanyaya World Mobil uygulamasından katılım sağlanabilecek. World Mobil uygulamasından kampanyaya katılmak için "Hemen Katıl" butonuna tıklanması gerekecek.

Müşterilerin World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapabilmesi için açık statülü en az 1 adet kartı olması yeterli olacak. Bunun yanı sıra kasko, Allianz Sigorta tarafından sağlanacak.

Kasko sigortasına Yapı Kredi İnternet Şubesi`nde Sigortalar >Araç Sigortaları >Kasko; Yapı Kredi Mobil`de Sigortalar> Başvurular> Kasko Sigortası adımlarından ulaşılabilecek. Kampanya Kasko ekranlarının yapılmasına izin verdiği poliçeler ile sınırlı olacak.

Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerli olacak. Kampanya süresince her müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilecek.

Peşin ve taksitli alışverişlerinden kampanyaya uygun olarak ilk yapılan alışveriş üzerinden Worldpuan kazanılacak. Kampanyaya World Mobil uygulamasından katılmak için cep telefonuna World Mobil uygulaması indirilmesi gerekecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ