Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri Harcamalarına 500 TL Para İadesi!

Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri Harcamalarına 500 TL Para İadesi!
Ziraat Bankası, ağustos ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarına bir yenisini daha eklerken, market harcamalarına 500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, en fazla kampanya düzenleyerek müşterilerine avantajlı fırsatlar sunan bankalar arasında yer alıyor. Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyalarla hem bünyesine daha fazla müşteri katıyor hem de müşterilerine kampanya kapsamında para iadesi, indirim ve artı taksit gibi imkânlar sağlıyor.

Ziraat Bankası, ağustos ayı doğrultusunda düzenlediği yeni bir kampanyasıyla müşterilerine 500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Buna göre, Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde tek seferde gerçekleştirilecek bin lira ve üzeri her harcamaya 50 lira ve toplamda ise 500 lira Bankkart Lira vereceğini açıkladı. Böylece, kampanyaya katılan müşteriler, yaptıkları harcamalarla 500 lira para iadesi alacak.

1585131131940-ziraat.jpg

ZİRAAT BANKASI MARKET HARCAMALARI KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya 1-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr'den veya MARKET500 yazıp 4757'ye SMS göndererek katılım sağlanabilecek. Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılmak gerekecek.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması yeterli olacak. Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecek.

E-ticaret işlemleri kampanya kapsamında yer almayacak. Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yüklenecek. Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanyadan en fazla 500 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilecek. Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında da kullanılabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ