Araç Sahiplerine 2 Bin 500 TL Para İadesi!

Araç Sahiplerine 2 Bin 500 TL Para İadesi!
Akbank’tan elektrik araç kullananlara yeni bir kampanya kapsamında müjdeli bir haber geldi. Buna göre, Akbank, elektrikli araç sahiplerine 2 bin 500 TL para iadesi yapacak. Peki, kampanya şartları neler? İşte ayrıntılar…

Akbank, ağustos ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarına her gün bir yenisini eklerken, bu kampanyalara katılım sağlayan müşterilerine peş peşe fırsatlar sunuyor. Yeni düzenlediği bir kampanyayla beraber elektrikli araç sahibimüşterilerine 2 bin 500 TL para iadesi para iadesi yapacağını duyuran Akbank, kampanyanın yıl sonuna kadar devam edeceğini açıkladı.

Buna göre, elektrikli araç sahiplerine özel fırsatlar doğrultusunda 31 Aralık’a kadar araç şarj işlemlerini Akbank banka kartları ile yapan Akbanklı müşteriler aylık 500 lira, yıl sonuna kadar 2 bin 500 lira para iadesi fırsatından faydalanabilecek.

img-3347.jpeg

AKBANK 2 BİN 500 TL İADE KAMPANYA DETAYLARI

Bir müşterinin kampanyadan yararlanabilmesi için Akbank’ın mobil uygulamasında yer alan “Kampanyalar” menüsündeki "Tam Senlik Fırsatlar" programındaki "Elektrikli Araç Sahiplerine Özel Fırsatlar" kampanyasına tıklayıp “Programa Katıl” butonuna tıklaması gerekecek. Programa katılmayanlar ise söz konusu kampanyadan yararlanamayacak.

Kampanya boyunca banka kartları ile yapılacak şarj ödemelerinde yüzde 20 indirim sağlanacak. Bir müşteri, bu kampanya kapsamında aylık en fazla 500 TL indirim kazanabilecek.

Hak edilen indirim tutarı, kampanya şartlarının sağlanmasının ardından harcamayı takip eden ayın ilk 10 iş günü içinde ödemelerin yapıldığı Akbank banka veya kredi kartına yüklenecek. Örneğin, ocak ayında yapılan harcamanın ödülü 1-15 Şubat tarihlerinde harcama yapılan karta iade edilecek.İptal ve iade işlemlerinde yüklenen indirim tutarı geri alınacak. İndirim tutarının kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacak.

Kampanyaya konu dijital platformların üyelik şart ve koşulları ile fiyatlama politikaları ilgili marka ve kurumların yetkisindeolacak. Akbank T.A.Ş'nin bu platformların üye ve ücret politikaları ile bu kampanya süresince olabilecek değişiklikler

ile ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmayacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ