Akbank’tan Promosyonlara Bir Zam Daha! 42 Bin TL Promosyon Ödenecek!

Akbank’tan Promosyonlara Bir Zam Daha! 42 Bin TL Promosyon Ödenecek!
Milyonlarca emekli ve kamu çalışanı, hangi bankanın yüksek promosyon ödemesi yaptığını ilişkin araştırma yaparken, Akbank’tan da 42 bin TL promosyon ödeneceği haberi geldi. İşte konuya ilişkin merak edilen her şey…

Hem kamu bankaları hem de özel bankalar bünyesine dahafazla müşteri katmak ve mevcut müşterilerinin de yüzünü güldürmek için yüksek promosyon ödemeleri yapıyor. Bankalar, bu kapsamda resmen birbirleriyle yarış haline girerken, birçok bankadan rekor promosyon haberi geliyor.

Yüksek promosyon ödemeleri yapan bankalardan biri de Akbank olurken, özellikle kamu çalışanları Akbank’tan 40 bin TL’yi aşan promosyon alıyor. Bu kapsamda, Tokat ili Niksar Milli Eğitim Müdürlüğü de Akbank ile promosyon anlaşmayı yaptı.

Buna göre, Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev alan çalışanlar, Akbank’tan 42 bin TL promosyon ödemesi alacak. Akbank’ın yaptığı promosyon ödemesinin bu çalışanların ekonomik yükünü hafifleteceği düşünülürken, diğer bankalardan da yüksek promosyon ödemesinin yapılması bekleniyor.

img-3367.jpeg

AKBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Diğer taraftan, Akbank, emeklilere de diğer bankalara nazaran yüksek promosyon ödemesi yapıyor. Buna göre, maaşını Akbank’a taşıyan emekliler, Akbank’tan 17 bin TL’ye kadar promosyon alıyor.

Akbank’tan emekli promosyonuna ilişkin yapılan açıklama ise şu şekilde:

“SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli aylığını 31 Ağustos’a kadar Akbank’a taşıyan ve üç sene süresince emekliaylığını Akbank’tan almayı taahhüt edenler 15 bin liraya kadarpromosyon alabilecek. Aynı zamanda, kampanya döneminde, Akbank Vadesiz hesabından veya Axess/Wings sahibi olan SGK emeklileri için kredi kartlarından verecekleri ilk 5 yeni otomatik fatura ödeme talimatı için fatura başına 500 lira, toplamda 2 bin 500 lira chip-para ile 17 bin 500 lira ödül kazanabilecek. Bunun yanı sıra, herhangi bir Akbank şubesinegitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi vasıtasıyla emekli aylığınızı kolay bir şekilde Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.”