Akbank’tan Bu İşlemi Yapanlara 3 Bin 500 TL Para İadesi! İade İşlemleri Başladı!

Akbank’tan Bu İşlemi Yapanlara 3 Bin 500 TL Para İadesi! İade İşlemleri Başladı!
Türkiye’nin en büyük özel bankalarından Akbank, Axess müşterilerine özel olarak düzenlediği bir kampanya kapsamında müşterilerine 3 bin 500 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar…

Her ay olduğu gibi ağustos ayında da arka arkaya kampanyalar düzenleyerek müşterilerine para iadesi, artı taksit ve indirim gibi imkânlar sağlayan Akbank, ağustos ayı kapsamında geçerli olacak yeni kampanyasını duyurdu. Akbank, bu kampanyaya katılan müşterilerine 3 bin 500 TL para iadesi yapacağını duyururken, kampanyaya son katılım tarihinin 31 Ağustos olduğunu ve bu tarihten sonra yapılacak harcamaların kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceğini açıkladı.

Buna göre, ilk defa Axess karta müracaat ederek gerçekleştirilecek her 2 bin 500 lira ve üzeri alışverişe 350 lira ve toplamda ise 3 bin 500 liraya chip-para verilecek. Böylece, söz konusu kampanyaya katılan müşteriler, 3 bin 500 liraya kadar para iadesi almış olacak.

akbank-kesintiler-suruyor-896173-5.webp

AKBANK 3 BİN 500 TL CHİP-PARA KAMPANYA DETAYLARI

Juzdan üzerinden kampanyaya katılım sağlamak amacıyla alışverişten önce “Hemen Katıl” butonunu tıklamak yeterli olacak. Kampanya, profil bölümündeki “Kampanyalarınız” başlığı altında görüntülenmesinin ardından kampanyaya katılım sağlanabilecek.

SMS ile kampanyaya katılım sağlamak amacıyla, ilk alışverişten önce Akbank sisteminde kayıtlı telefonu numarasından "ODUL" yazıp 4566’ya kısa mesaj göndererek kayıt olmak gerekecek. Belirtilen SMS’in Akbank sistemine ulaşmasının ve Akbank tarafından müşterilere “kayıt oldunuz” bilgisi iletilmesinin ardından kampanyaya katılım sağlanmış olunacak. Kampanyaya katılım için gönderilen kısa mesajlar operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek.

Kampanyaya kuyum, sigorta, bes, vergi harcamaları ile nakit ve nakde ilişkin işlemler; free, ticari kartlar, ek kart, öğrenci kart ve sanal kart başvuruları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

Kampanya kazanımı aynı gün içinde, aynı iş yerinden gerçekleştirilecek ilk 2 bin 500 liralık alışveriş harcama için geçerli olacak.

Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, Axess.com.tr, tüm ATM ve şubeler ile Müşteri İletişim Merkezinden kredi kartı müracaatı yapılabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ