Akbanklıların IBAN’ına 2 Gün İçinde 7 Bin TL Yatacak!

Akbanklıların IBAN’ına 2 Gün İçinde 7 Bin TL Yatacak!
Akbank, 2 gün sonra sona erecek bir kampanyasına katılım sağlayan müşterilerine 7 bin TL destek sağlayacağını açıkladı. Peki, başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilecek? İşte detaylar…

Haziran, temmuz ve ağustos aylarında olduğu gibi eylül ayında da peş peşe kampanyalar düzenleyen Akbank, bu kampanyalarının sona ermesine son 2 gün kala son kez duyuru yaptı. Akbank bu kapsamda, duyurusunu yaptığı bir kampanyasına katılım sağlayanlara 7 bin TL vereceğini açıkladı.

Buna göre, 30 Eylül 2024 tarihine kadar ilk defa Axess Business veya Wings Business kredi kartı sahibi olarak gerçekleştirilecek her 10 bin lira ve üzeri alışverişe bin lira ve toplamda ise 7 bin liraya kadar chip-para hediye edilecek.

74eb545359988f8.webp

AKBANK 7 BİN TL CHİP PARA DESTEĞİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya, 30 Eylül’de kadar ilk kez Axess Business veya Wings Business Kredi Kartına müracaat eden müşteriler için geçerli olacak. 30 Eylül’e kadar kartı onaylanan Akbanklılar, 15 Ekim’e kadar kampanyaya katılım sağlayabilecek.

Başvurusu onaylanan Akbanklılar kampanya doğrultusunda 15 Ekim’e kadar Juzdan veya SMS ile kampanyaya katılabilecek. Kampanyaya katılan müşteriler, 31 Ekim’e kadar gerçekleştirecekleri her 10 bin lira ve üzeri işlemlerine bin lira, toplamda 7 bin liraya varan chip-para kazanabilecek.

Juzdan’dan kampanyaya katılım sağlamak amacıyla harcamadan önce “Hemen Katıl” butonu tıklanması gerekecek. Kampanyanın profil bölümünde “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinin ardından kampanyaya katılım sağlanabilecek.

SMS ile kampanyaya katılım sağlamak amacıyla, ilk işlemden önce bankada kayıtlı telefondan "TICARI" yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olunması gerekecek. Belirtilen SMS’in banka sistemine ulaşmasından ve banka tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanmış olunacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ