Akbank Az Önce 1.000 TL Para İadesine Başladı!

Akbank Az Önce 1.000 TL Para İadesine Başladı!
Eylül ayı gelir gelmez yeni kampanyalarını peş peşe duyuran Akbank, yeni bir kampanyası kapsamında 1.000 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte merak edilenler…

Her ay olduğu gibi eylül ayında da yeni kampanyalar düzenleyerek müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunan Akbank, eylül ayı boyunca geçerli olacak kampanyalarını arka arkaya duyurmaya başladı. Bu kapsamda, kampanyaya katılım sağlayan müşteriler, indirim, para iadesi, hediye puan ve artı taksit gibi olanaklardan yararlanacak.

Akbank, birçok alanda düzenlediği kampanyalarına bir yenisini daha ekleyerek müşterilerine müjdeli bir haber verdi. Buna göre, Axess’e özel Samsonite mağazaları ve samsonite.com.tr resmi internet sitesinden 30 Eylül’e kadar tek seferde gerçekleştirilen 10 bin lira ve üzeri ilk harcamaya bin lira chip-para iadesi yapılacak. Bunun yanı sıra, peşin fiyatına 6 taksit imkânı da tanınacak.

616x321-8-ekim-2022-akbank-banka-sistemi-uygulamasi-neden-coktu-akbankta-neler-oluyor-akbank-mobilde-sorun-mu-var-1665216283204.webp

AKBANK 1.000 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılım sağlamak amacıyla, ilk alışverişten evvel banka sistemine kayıtlı telefondan ‘’SAMSONITE” yazıp 4566’ya kısa mesaj göndererek katılmak gerekecek. İlgili SMS’in bankaya ulaşmasından ve banka tarafından ‘kayıt oldunuz’ mesajının müşteriye gönderilmesinin ardından kampanyaya katılım sağlanacak.

Juzdan’dan söz konusu kampanyaya katılım sağlamak amacıyla alışverişten evvel “Hemen Katıl” butonuna tıklanması gerekecek. Kampanyanın profil bölümündeki “Kampanyalarınız” başlığının altınsa görüntülenmesinin ardından kampanyaya katılım sağlanmış olunacak.

Kampanyadan yararlanmak amacıyla işlemin Axess üye işyeri POS’tan gerçekleşmesi gerekecek. Chip-para hediyesi, kampanya şartlarının sağlanmasının ardından karta anında aktarılacak.

Axess, Wings, Free, Akbank Kart ve Ticari kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar, sanal kartlar ve sanal POS’tan gerçekleşen harcamalar kampanyaya dahil olacak. Fakat, Bank’O Card Axess kartlar kampanya kapsamında yer almayacak.

Chip-para kampanyası müşteri bazında gerçekleşecek ve bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı işlemler doğrultusunda, kampanyadan maksimum bin lira chip-para kazanabilecek. Aynı gün gerçekleştirilen alışverişlerin ilki kampanyaya dahil olacak. Kazanılan ödül tutarı, müşterinin kampanya doğrultusundaki en son alışverişini yaptığı kartına aktarılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ