Akbank 2 Bin TL Para İadesine Başladı! Bugün Hesaplara Yatacak!

Akbank 2 Bin TL Para İadesine Başladı! Bugün Hesaplara Yatacak!
Akbank, ağustos ayı kapsamında düzenlediği kampanyaların sonuna gelirken, bugün sona erecek bir kampanyaya katılan müşterilerine 2 bin TL para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya şartları neler? İşte detaylar…

Ağustos ayı kapsamında düzenlediği kampanyalarla müşterilerine bolca para iadesi yapan ve aynı zamanda, artı taksit ve hediye puan gibi imkânlar sunan Akbank, eylül ayına yönelik kampanyalarına da başlarken, bugün (31 Ağustos) sona erecek kampanyaları için duyuru yaptı.

Akbank, son başvuru tarihinin bugün olan kampanyalardan biri için daha son kez duyuru yaparak bu kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin 2 bin TL para iadesi alacağını açıkladı. Buna göre, Juzdan ile öde’ye özel troyestore.com’dan 31 Ağustos’a kadar Akbank Bireysel Kartları ile “Juzdan ile Öde” seçilerek bir kerede gerçekleştirilen ilk 20 bin lira ve üzeri alışverişe 2 bin lira chip-para iadesi yapılacak.

thumbs-b-c-099a6212f1be893edd5041729b229c8f.jpg

AKBANK 2 BİN TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyadan yararlanabilmek için, troyestore.com resmi internet sitesinden 20 bin lira ve üzeri değerdeki sepet oluşturulmasının ardından, ödeme sayfasında “Juzdan ile Öde” yöntemini seçerek Juzdan uygulamasına giriş yapılması ve ardından Juzdan uygulamasında yer alan Akbank Bireysel kredi/banka kartları ile ödemenin tamamlanması yeterli olacak.

Kampanyadan faydalanmak için troyestore.com resmi internet sitesinden gerçekleşen alışverişlerde, ödeme seçeneği olarak “Juzdan” seçilmesi ve internet sitesi üzerinden gerçekleşen alışverişlerde, “Juzdan ile Öde” seçildikten sonra oluşturulacak karekodun (QR), Juzdan uygulaması içerisindeki QR okuyucu vasıtasıyla okutulması ve ödemenin tamamlanması gerekecek

“Juzdan ile öde” seçilmeden gerçekleşen alışverişler ve troyestore.com internet sitesinden başlatılıp sadece 3D onayı Juzdan ile gerçekleşen alışverişler kampanyaya dahil olmayacak.

Chip-para hediyesi, kampanya şartlarının sağlanmasının ardından karta anında aktarılacak ve Axess üye işyerlerinde kullanılabilecek. Müşteriler, kazandığı chip-paraları biriktirebilecek ve istediği zaman istediği şeyi alabilecek.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ