Akbank 2 Bin 750 TL Para İadesine Az Önce Başladı!

Akbank 2 Bin 750 TL Para İadesine Az Önce Başladı!
Akbank, eylül ayı doğrultusunda düzenlediği kampanyalar vasıtasıyla müşterilerine para iadesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda, düzenlenen 3 kampanyayla toplam 2 bin 750 TL para iadesi yapılacak. İşte kampanya detaylar…

Her ay düzenlenen kampanyalarla müşterilerine ayrıcalıklı fırsatlar sunan Akbank, eylül ayında da müşterilerinin yüzünü güldüren kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Akbank, düzenlenen bu kampanyalar aracılığıyla müşterilerine 2 bin 750 TL para iadesi yapacağını duyurdu.

thumbs-b-c-c6ff9bca4b9982a5663e7600565b227e.jpg

AKBANK 2 BİN 750 TL PARA İADESİ KAMPANYA DETAYLARI

Buna göre, Axess’e özel Tumi mağazalarında 30 Eylül’e kadar bir kerede gerçekleştirilen 10 bin lira ve üzeri ilk harcamaya bin lira chip-para hediye edilecek.

Aynı zamanda, Axess’e özel Samsonite mağazaları ve samsonite.com.tr’de 30 Eylül’e kadar bir kerede gerçekleştirilen 10 bin lira ve üzeri ilk harcamaya bin lira chip-para verilecek.

Son olarak, Axess’e özel Desa mağazaları ve desa.com.tr’de 30 Eylül’e kadar bir kerede gerçekleştirilen 6 bin lira ve üzeri ilk harcamaya 750 lira chip-para hesaplara aktarılacak.

Akbank bu sayede, bu 3 kampanyaya katılacak müşterilerine toplamda 2 bin 750 TL para iadesi yapacak. Bunun yanı sıra, 3 kampanyanın da son katılım tarihinin 30 Eylül olması nedeniyle 30 Eylül’den sonra yapılacak harcamalar kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek. Ayrıca, 3 kampanyaya da katılan müşteriler için peşin fiyatına 6 taksit imkânı sunulacak.

Akbank, bu kampanyalar aracılığıyla hem bünyesine daha fazla müşteri katmayı ve hem de mevcut müşterilerinin yaptıkları harcamalarla hediye puan, artı taksit ve para iadesi gibi olanaklarla sevindirmeyi hedefliyor.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ